Editura egmont: 657 carti - cautare in edituri

Compara pretul cartilor si economiseste bani

Exo Force - Hikaru

Exo Force - Hikaru
» editura Egmont | 2007
Descriere - Exo Force - Hikaru Pe Muntele Sentai locuia o civilizatie care ajunsese la un grad de evolutie foarte ridicat. Acolo, robotii si valorile traditionale faceau in asa fel incat locuitorii sa fie fericiti si sa traiasca in prosperitate....pana cand, robotii s-au rasculat si au intrat in conflict cu rasa umana. Vor fi de ajuns curajul si indemanarea pilotilor EXO-FORCE pentru a-i protej...
pret de la 10.78 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Exo Force- Takeshi

Exo Force- Takeshi
» editura Egmont
Descriere - Exo Force- Takeshi Aceasta poveste va vorbeste despre conflicte, eroi si curaj in fata puterii zdrobitoare a inamicului, despre mistere si despre batalia finala dintre oameni si roboti. Poster si banda desenata in interior.
pret de la 10.78 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Bionicle - Piraka

Bionicle - Piraka
» editura Egmont
Descriere - Bionicle - Piraka De multa vreme, insula plutitoare Voya Nui pastra un secret stravechi.In cel mai inaccesibil loc se afla ascunsa o masca legendara - Masca Vietii, ale carei puteri puteau da viata sau chiar nimici intregul Univers Bionic. Pentru a gasi Masca Vietii este necesara inteligenta, viclenie si gandire logica. Pune-ti mintea la treaba in timp ce rezolvi Piraka sudoku!
pret de la 10.78 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Bionicle - Inika

Bionicle - Inika
» editura Egmont
Descriere - Bionicle - Inika Universul BIONIC este plin de legende si mistere intunecate. Multe sunt vitale existentei locuitorilor sai, protectorilor dar si dusmanilor. Alfabetul Matoran va va ajuta sa decodati mesajele si sa descoperiti misterele acestui univers.
pret de la 10.78 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Lili si planta pe care n-o iubea nimeni (Zanele Disney)

Lili si planta pe care n-o iubea nimeni (Zanele Disney)
» editura Egmont | 2008 | 56 pagini
Lili are marele talent de a face plantele sa creasca. Intr-una din plimbarile ei prin padure, zana cu har pentru gradinarit gaseste o samanta misterioasa, pe care o planteaza, chiar daca habar nu are ce este. Cand planta inmugureste, Lili este uimita de uratenia ei, dar, pana la urma, pentru ea, toate plantele sunt egale. Nu conteaza ca nu arata bine deloc, ca miroase ura...
pret de la 16 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Dumbo

Dumbo
» editura Egmont
Descriere - Dumbo In aceasta noua carticica din seria "Puiutii nazdravani", vei descoperi peripetiile extraordinare ale micutului Dumbo - puiul de elefant din trupa circului. Este o poveste emotionanta despre prietenie si curaj, cu intamplari care-l ajuta pe Dumbo sa depaseasca obstacolele si sa ajunga o mare vedeta a circului.
pret de la 7.84 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Lumpy

Lumpy
» editura Egmont
Descriere - Lumpy Padurea celor O Suta de Stejari rasuna de voie buna si de rasetele ursuletului Winnie si ale prietenilor sai. Bucura-te si tu alaturi de ei, citind doua povesti minunata care te invata ca nimic nu poate fi mai incantator decat sa-ti petreci timpul alaturi de cei dragi, descoperind in fiecare zi miracolul prieteniei.
pret de la 7.84 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Fleosc, pleosc!

Fleosc, pleosc!
» autor ( Kingfisher ) | editura EGMONT
Ce produce valurile? De ce trebuie sa ma spal pe dinti? Ce este apa dura? Alatura-te lui Archie si prietenilor lui pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari... si la multe altele! Descopera explicatiile stiintifice, afla cateva informatii uluitoare si, in plus, vei gasi cate o gluma amuzanta in fiecare pagina! - O carte amuzanta despre stiinta destinata copiilor in varsta de peste ...
pret de la 12 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

12, 13, 14

12, 13, 14
» autor Kingfisher | editura Egmont
Ce se afla in dulapul meu de haine? De ce mi se face parul maciuca? Cum se balanseaza un leagan? Alatura-te lui Archie si prietenilor lui pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari... si la multe altele! Descopera explicatiile stiintifice, afla cateva informatii uluitoare si, in plus, vei gasi cate o gluma amuzanta in fiecare pagina! - O carte amuzanta despre stiinta, destinata copi...
pret de la 12 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Totul despre Irma (Disney)

Totul despre Irma (Disney)
» autor Disney | editura Egmont | 2008 | 106 pagini
In aceasta carte, Irma ne povesteste despre patania cu Andrew Hornbz, intalnirea cu marele ei idol, cantareata Karmilla, excursia in care a fost impreuna cu Ursuletii Veseli si despre bataile de cap pe care I le da matematica. Toate acestea, intr-o noua seria W.I.T.C.H. in care cele cinci prietene continua sa faca tot felul de “vrute si nevrute".
pret de la 12.35 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro