Lacrima lui Buddha

Lacrima lui Buddha
autor Brent, Madeleine | editura Editura Lider | 1999 | 448 pagini
Prin cartea de fata, MADELEINE BRENT isi etaleaza inca o data calitatile de mare scriitoare. Dupa o serie de bestselleruri, dintre care unele au fost publicate si in limba romana (Comoara blestemata, Piatra Capricornului, Evadare din infern), ultima sa creatie - LACRIMA LUI BUDDHA - se constituie intr-un nou mare succes. De la inceput, cititorul este introdus in atmosfera stranie a Tibetului - o lume ce ramine invaluita in mister pentru occidentali. Un univers inchis si conservator in care magia neagra, credintele indiene si crestinismul se imbina intr-un mod neasteptat. Eroina principala a romanului - Jani, orfana de ambii parinti, este adusa in Tibet de un soldat englez, Sembur, evadat din India. Crescuta in spiritul culturii tibetane, Jani isi insuseste, totusi, de la Sembur limba engleza si notiuni de istorie si geografie. Acesta dispare intr-o imprejurare nefericita, iar Jani, gasita de autoritatile britanice, este trimisa la un orfelinat din Anglia. Dupa o perioada grea, sansa ii suride din nou: Jani isi descopera o descendenta princiara. Dar, curind, ea se implica intr-o extraordinara lupta cu un personaj malefic pe care il identifica cu Omul de Argint, adversar ce ii fusese prezis in Tibet de catre Marele Lama. Pretul cerut de Omul de Argint este "lacrima lui Buddha“, un pretios giuvaier aflat in mina statuii de aur a lui Buddha din Marea Manastire Choma La. Impreuna cu Adam, pe care il cunoscuse in copilarie, Jani revine in Tibet unde va trai experiente unice, fiind la un pas de moarte, cind un saman ii schimba energiile spre a se putea integra in cealalta lume - cea occidentala. O actiune fascinanta, in care dragostea se impleteste cu lealitatea, iar misterul cu primejdia - plina de suspans si dramatism, desfasurata intr-un decor exotic.
Bestselleruri Internationale   |   ROMAN   |   BeletristicaPoti gasi cartea si pe siteurile:

lucman.ro 17.8 lei Lacrima Lui Buddha
librarultau.ro 17.8 lei Lacrima lui Buddha
allinonemedia.ro 17.8 lei LACRIMA LUI BUDDHA
libraria-noastra.ro 17.8 lei LACRIMA LUI BUDDHA
librariaonline.ro 65 lei Lacrima lui Buddha

Alte carti de care ati putea fi interesati

Piatra Capricornului

Piatra Capricornului
» autor Brent, Madeleine | editura ORIZONTURI | 1998 | 448 pagini
Madeleine Brent, posesoare a doua premii decernate de Asociatia Romancierilor din Marea Britanie, este considerata a fi o scriitoare de marca, iar PIATRA CAPRICORNULUI ii confirma pe deplin reputatia cistigata.
pret de la 24 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

COMOARA BLESTEMATA

COMOARA BLESTEMATA
» autor Brent Madeleine | 1998 | 448 pagini
Dupa Piatra Capricornului si Evadare din infern, deja cunoscute cititorului roman, MADELEINE BRENT ofera, prin intermediul romanului Comoara Blestemata, o noua mostra a deosebitelor calitati de naratoare ce au propulsat-o in elita scriitorilor contemporani. Eroina cartii, Lucy Waring, fiica unor misionari englezi, crescuta in indepartata China, s-a format in spiritul a doua culturi: cea europea...
pret de la 23 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

SUPERMAN - EU SUNT SUNT SUPERMAN!

SUPERMAN - EU SUNT SUNT SUPERMAN!
» autor Sudduth Brent | editura Corint
Descriere - SUPERMAN - EU SUNT SUNT SUPERMAN! Nr pagini: -
pret de la 10.99 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

America si lumea

America si lumea
» autor Zbigniew Brzezinski, Brent Scowcroft | editura Antet | 2009 | 232 pagini
Punctul de pornire al discutiilor a fost credinta lor ca lumea se schimba intr-o maniera fundamentala, iar modelele noastre traditionale pentru a intelege rolul Americii nu mai sunt valabile. Amandoi sunt de parere ca Statele Unite se confrunta cu dificultati in strainatate deoarece inca nu s-au adaptat la aceste noi realitati.
pret de la 27.2 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Piatra Capricornului

Piatra Capricornului
» autor Brent Madeleine | editura Orizonturi
Descriere - Piatra Capricornului Madeleine Brent, posesoare a doua premii decernate de Asociatia Romancierilor din Marea Britanie, este considerata a fi o scriitoare de marca, iar PIATRA CAPRICORNULUI ii confirma pe deplin reputatia cistigata. Bridie Chance, principalul personaj al romanului, este o tinara cu educatie aleasa, careia parintii ii asigura o viata de lux. Curind, insa, destinul ii ...
pret de la 23.52 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro