|
|
» autor Nicolae Colea Olexiuc | editura Andreas | 304 pagini
Gospodinele nu foarte experimentate vor reusi, fara prea mari dificultati, sa gateasca meniuri atat pentru consumul zilnic, cat si pentru ocazii speciale, iar cele care au deja foarte multe ore petrecute in bucatarie vor fi incantate sa descopere metode noi de preparare a bucatelor
Aperitive, salate, sosuri
Bauturi
Borsuri, ciorbe, supe
Budinci, pizza, tarte
Conservarea legulelor, a pest...
|
pret de la 20 lei - 1 magazin
» Compara pretul »
|
|
|
» autor Nicolae Olexiuc Colea | editura Andreas | 2005 | 304 pagini
Descrierea acestei carti nu este disponibila.
|
pret de la 20 lei - 2 magazine
» Compara pretul »
|
|
|
» autor Nicolae Olexiuc Colea | editura TEORA | 112 pagini
Despre autor
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.
Prefata
Lucrarea "PREPARATE DIN OUA" a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constitui...
|
pret de la 7.52 lei - 2 magazine
» Compara pretul »
|
|
|
» autor Nicolae Olexiuc Colea | editura TEORA | 48 pagini
Retetele lui Colea. Preparate din ciuperci - Nicolae Olexiuc Colea. Preparate din ciuperci.
|
pret de la 5 lei - 1 magazin
» Compara pretul »
|
|
|
» autor Nicolae Olexiuc Colea | editura Teora | 2004 | 216 pagini
Nicolae Olexiuc Colea si-a desfasurat activitatea in renumite restaurante din Bucuresti: Capsa, Athenee Palace, Gambrinus etc. A fost distins cu numeroase premii si diplome. Este considerat, daca nu primul, in orice caz printre cei dintai tehnicieni autori de carte de bucate din Romania.Lucrarea "Dulciuri si prajituri" a maestrului in arta culinara Nicolae Olexiuc constituie un mic univers gast...
|
pret de la 12 lei - 1 magazin
» Compara pretul »
|
|