Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului

Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului
autor Louis de Brouwer | editura Excalibur | 2007 | 247 pagini
Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical, care a acceptat aproape fara nici un fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi in ce priveste dezinformarea si minciuna. Un fapt de neimaginat in istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada in eficacitatea si lipsa de efecte secundare negative a acestui principiu inventat de Jenner si insusit de Pasteur, desi nu are nici un fundament stiintific serios.
Imunologia moderna demonstreaza, din contra, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusi. Virusi si retrovirusi deveniti pasivi de-a lungul evolutiei, se gasesc in stare latenta in toate organismele animale si umane, pierzandu-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic. Introducerea in organism (prin vaccinare) a virusilor vii sau atenuati, ii pot permite acestuia sa reconstituie acest capital si sa dobandeasca deci o virulenta noua sau sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid. Aceasta se numeste recombinare genetica. (HIV - ul este fara indoiala fructul unei astfel de recombinari). Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt trecute sub tacere.
Se stie astazi, la 100 de ani dupa moartea sa, ca Pasteur a fost un geniu al trisarii, al plagiatului, al trucarii statisticilor, al traficului de influenta, al publicitatii bine regizate, iar diversele sale experiente vaccinale erau trucate, dupa cum au marturisit chiar colaboratorii sai. Aceasta carte stabileste adevarul despre acest personaj si demonstreaza, prin studiul principalelor vaccinari, inutilitatea si chiar pericolul lor. In sfarsit, cititorul va afla despre cardasia farmaco-medico-politica care dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinta intr-o religie ale carei dogme sunt false si ale carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical.
Medicina   |   Diverse   |   Carti diverse   |   Dezvaluiri si documente   |   Tratamente Medicina Umana   |   PsihologiePoti gasi cartea si pe siteurile:

www.rolcris.ro 21.6 lei Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului
carteadinraft.ro 23.52 lei Vaccinarea:Eroarea medicala a secolului
cartinoi.ro 23.9 lei Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului
librarieonline.net 23.9 lei Vaccinarea: Eroarea medicala a secolului
librarultau.ro 24 lei Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului
pro-librarie.ro 24 lei Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului
depozit-de-carti.ro 24 lei Vaccinarea:Eroarea medicala a secolului
cartea-ta.ro 24 lei Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului
librariaatlas.ro 24 lei Vaccinarea, eroarea medicala a secolului
www.tamada.ro 24 lei Vaccinarea: Eroarea Medicala a Secolului
librariabucuresti.com 25 lei Vaccinarea. Eroarea medicala a secolului
librariaonline.ro 29 lei Vaccinarea: eroarea medicala a secolului

Alte carti de care ati putea fi interesati

Calatorie La Capatul Noptii

Calatorie La Capatul Noptii
» autor Louis | editura Nemira | 2005 | 670 pagini
"Eroul metafizic al lui Celine este un biet om aflat vesnic pe drumuri si situat undeva intre Chaplin si Kafka." Philippe Sollers.
pret de la 34.5 lei   -   5 magazine   » Compara pretul »

De La Un Castel La Altul

De La Un Castel La Altul
» autor Louis | editura Nemira | 2006 | 576 pagini
pret de la 10 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Mafia farmaceutica si agro-alimentara

Mafia farmaceutica si agro-alimentara
» autor Louis De Brouwer M.D | editura Excalibur | 2007 | 367 pagini
Medicina moderna este condusa de puternica oligarhie a marilor grupuri chimico-farmaceutice care, gratie prodigioaselor mijloace financiare, ajung sa conditioneze alegerile guvernantilor, politica si institutiile de sanatate. Medicamente, vaccinuri, bunuri de larg consum periculoase sunt puse in circulatie si raman pe piata in ciuda accidentelor provocate. Riguros documentat, Dr. Louis D...
pret de la 22.5 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Eroarea in dreptul penal

Eroarea in dreptul penal
» autor Sergiu Bogdan. | editura Universul Juridic
Descriere - Eroarea in dreptul penal Lucrarea reprezinta teza de doctorat a domnului lector dr. Sergiu Bogdan, elaborata sub coordonarea Prof. univ. dr. George Antoniu, la Institutul de Cercetari Juridice, din cadrul Academiei Romane. Autorul analizeaza eroarea ca fenomen psihologic si semnificatiile acestei realitati psihice in dreptul penal, adica notiunile de eroare de fapt si de eroare de d...
pret de la 20 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

EVADAREA DIN VID. STUDII DESPRE POEZIA ROMANEASCA DE LA SFIRSITUL SECOLULUI XX SI INCEPUTUL SECOLULUI XXI

EVADAREA DIN VID. STUDII DESPRE POEZIA ROMANEASCA DE LA SFIRSITUL SECOLULUI XX SI INCEPUTUL SECOLULUI XXI
» autor Andrei Bodiu | editura Editura Paralela 45
Prezentare: Dupa ce tot in 2008 publicase volumul de poeme Oameni obositi, Andrei Bodiu propune acum o noua carte, de data aceasta nu de, ci despre poezie. Volumul Evadarea din vid. Studii despre poezia romaneasca de la sfirsitul secolului XX si inceputul secolului XXI e o colectie de studii pe care autorul le-a publicat in revistele Interval, Vatra si, cele mai multe, in Observator cultural....
pret de la 15 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro