Prieteni esentiali. Cei fara de care nu te poti descurca

Prieteni esentiali. Cei fara de care nu te poti descurca
autor Tom Rath | editura All | 224 pagini
Care este cea mai rapida cale de a curma o prietenie? Oare exista ceva specific tuturor marilor prietenii? Oare prieteniile de la serviciu sunt contraproductive? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care Tom Rath va incerca sa dea un raspuns. Raspunsurile sale sunt bazate pe decenii de studii ample cu privire la impactul prieteniilor. Autorul a colaborat cu mai multi cercetatori de frunte si a analizat raspunsurile din cadrul a mai mult de 8 milioane de interviuri, din baza de date a Organizatiei Gallup.

Produsul echipei sale este chiar "Prieteni esentiali", o carte care schimba radical perceptiile puternic inradacinate ale multor oameni despre relatiile lor. Marea descoperire a echipei? Faptul ca este de 7 ori mai probabil ca angajatii, al caror cel mai bun prieten este un coleg de serviciu, sa fie puternic implicati in munca lor, zdruncina structurile organizatiilor din lumea intreaga.

Prieteni esentiali releva aspectul comun al tuturor prieteniilor durabile faptul ca acestea sunt ancorate in aspectele cu care fiecare dintre prieteni contribuie la relatia lor in opozitie cu pretentiile nejustificate, dar foarte des intalnite, ca fiecare dintre prieteni sa fie bun la toate.

Cartea include si un cod unic de identificare, ce va permite accesul la Evaluatorul Prietenilor Esentiali si va va furniza un site personalizat dedicat prieteniilor voastre. Astfel veti putea aprecia ce rol esential joaca fiecare dintre prietenii din viata voastra profesionala si personala. Dupa lectura acestei carti, va veti vedea colegii, membrii familiei, prietenii si alte persoane importante din viata voastra intr-o lumina cu totul noua. Toata lumea are nevoie de prieteni. Cartea abordeaza subiectul prieteniilor adevarate, atat in viata personala, cat si la locul de munca Tom Rath e co-autorul bestsellerului nr.1 (conform New York Times si BusinessWeek) "How Full is Your Bucket?" (aparut si in Romania cu titlul "Cat de plina ti-e galeata?"). Cu mai mult de 500.000 de exemplare vandute in primul an dupa publicare, cartea sa a ramas pe lista bestsellerurilor americane. Disponibila acum in peste 10 limbi straine, cartea lui Tom Rath a devenit si un bestseller international.


Dupa 12 ani cu Organizatia Gallup, Tom Rath conduce acum Grupul de Cercetare si de Consultanta Gallup pentru lideri din lumea intreaga. A absolvit University of Michigan cu o diploma in psihologie. in prezent e inscris la cursurile de masterat de la John Hopkins University si University of Pennsylvania. Locuieste in Washington, D.C.
Array

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

www.pravaliacucarti.ro 31.41 lei Prieteni esentiali. Cei fara de care nu te poti descurca

Alte carti de care ati putea fi interesati

Cat de plina ti-e galeata

Cat de plina ti-e galeata
» autor Tom Rath, Dan Clifton | editura Alfa All | 2007 | 120 pagini
Cum v-ati simtit dupa ultima interactiune pe care ati avut-o cu o alta persoana? Poate persoana respectiva - sotul sau sotia dmneavoastra, cel mai bun prieten sau chiar un om necunoscut - v-a umplut galeata facandu-va sa va simtiti mai bine si insuflandu-va o atitudine pozitiva? Sau, dimpotriva, acea persoana a luat cu cana din galeata dumneavoastra, lasandu-va prada unor sentimente negative pe...
pret de la 26.91 lei   -   8 magazine   » Compara pretul »

Prieteni esentiali

Prieteni esentiali
» autor Tom Rath | editura All | 2008 | 224 pagini
Care este cea mai rapida cale de a curma o prietenie? Oare exista ceva specific tuturor marilor prietenii? Oare prieteniile de la serviciu sunt contraproductive? Sunt doar cateva dintre intrebarile la care Tom Rath va incerca sa dea un raspuns. Raspunsurile sale sunt bazate pe decenii de studii ample cu privire la impactul prieteniilor. Autorul a colaborat cu mai multi cercetatori de frunte si ...
pret de la 34.89 lei   -   6 magazine   » Compara pretul »

Descurca-te cum poti

Descurca-te cum poti
» autor Leo Lederrey | editura POLIROM | 2004 | 296 pagini
Descurca-te cum poti Cuprins: Rid prea rar, imi lipseste simtul umorului - Am probleme de cuplu - Viata mi se pare urita si dezgustatoare! - As vrea sa comunic mai bine si sa ma fac mai usor inteles - Imi lipseste vointa - Dorm prost, putin si ma trezesc obosit - Partenerul meu are un spirit foarte negativ Descriere: Traducere de Andrei-Paul Corescu Imparatul roman Marc Aureliu afirma...
pret de la 16.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Prieteni fara grai 3

Prieteni fara grai 3
» autor Philippe Salembier | editura Crisan | 2007 | 18 pagini
Cartile din aceasta colectie ajuta copii intre 2-6 ani sa cunoasca animalele domestice si salbatice, toate fiind frumos desenate si viu colorate.
pret de la 8.92 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Sarbatoarea nebunilor

Sarbatoarea nebunilor
» autor ISTVAN, Rath | editura Editura Institutul European | 1998 | 315 pagini
Colectie Texte de frontiera Domeniu Beletristica
pret de la 23.66 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro