Sarcina - manual de instructiuni

autor Sarah Jordan, David Ufberg | editura House Of Guides | 2009 | 224 pagini
In sfarsit! Un ghid cuprinzator pentru o sarcina fara griji! Aducerea pe lume a unui copil este unul dintre momentele definitorii ale vietii. Este un timp al minunarii si al fericirii, al destinderii si al placerii de a deveni din nou capabila sa dormi pe spate si sa uiti de arsuri. Dar, fara nici o indoiala, sentimentul de a fi insarcinata poate fi coplesitor. Sunt atat de multe lucruri de invatat si pentru care trebuie sa te pregatesti, iar nenumaratele schimbari bizare pe care corpul le sufera le pot face pe unele femei sa creada ca ceva, in mod sigur, nu e in ordine. Cum pot fi normale toate aceste urinari, palpitatii, scurgeri, inflamatii hemoroidale, insomnii, atitudini morocanoase si balonari? Ei bine, ele sunt normale.
In cazul femeilor care vor sa faca totul "ca la carte" pentru bebelusii lor, sa trudeasca pentru fiecare ultim detaliu si sa nu lase nicio masura de pregatire neefectuata la timp, sarcina poate sa para ca un examen fundamental pe care-l dai acasa, la care nu se accepta nicio nota mai mica de 10. Crede-ne, in momentul in care vei tine in brate acel bebelus, te vei simti la fel de informata ca medicul rezident care ti-a facut examenul pelvian. Din fericire, sarcina se desfasoara ca un luping executat pe pilot automat: bebelusul este creat de la inceput pana la sfarsit si apoi, atunci cand este gata, este trimis in lume. Practic, nu trebuie sa faci nimic pentru a asambla bebelusul. Nu trebuie sa-ti bati capul cu intrebari de genul: "Cum sa construiesc un ochi?" sau: "Oare construiesc un sistem ventricular excelent, din toate punctele de vedere?" sau: "Va sti colul meu uterin sa se contracte zece centimetri dupa ce bebelusul s-a nascut?". Indiferent daca tu te-ai interesat de fiecare risc posibil pe care-l prezinta o sarcina sau daca ai abordat problema cu o ignoranta desavarsita, dupa 40 de saptamani de gestatie (in mod obisnuit), bebelusul se va naste.
Acest manual te va initia in procesul gestatiei, care consta in transformarea unui manunchi de celule intr-o minunata fiinta umana care s-ar putea, intr-o buna zi, sa-ti ceara sa ai grija de nepotul tau.
Familia

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarieonline.net 39.5 lei Sarcina - manual de instructiuni

Alte carti de care ati putea fi interesati

Sarcina Numaratoarea inversa

Sarcina Numaratoarea inversa
» autor Susan Magee, Kara Nakisbendi | editura House of Guides | 286 pagini
pret de la 39.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Ghidul viitoarei mame - De la testul de sarcina pana la nastere

Ghidul viitoarei mame - De la testul de sarcina pana la nastere
» autor Colectie | editura House of Guides | 2008 | 160 pagini
Ghidul viitoarei mame - de la testul de sarcina pana la nastere pune la dispozitie sfaturi competente ale specialistilor francezi care au elaborat acest titlu din colectia Marie Claire. Ginecologi, nutritionisti si psihologi va stau alaturi, va ghideaza si va sprijina in aceasta aventura unica din viata unei femei.
pret de la 31.49 lei   -   6 magazine   » Compara pretul »

Fecioara Maria. O biografie neautorizata

Fecioara Maria. O biografie neautorizata
» autor Michael Jordan | editura Elit | 2004 | 390 pagini
» ROMAN
pret de la 30.52 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Academic Writing Course Study Skills in English

» autor R. R. Jordan | editura Longman | 2009 | 160 pagini
Academic Writing Course is designed for students emarking of further studies through the medium of English. This successful course is suitable for students at Cambridge First Certificate level and above. Academic Writing Course Third Edition : has been revised to take account of feedback from users and recent developments in the teaching of writing. Key features *10 units of practice mat...
» Engleza
pret de la 38.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica
» autor Mackonochie, Alison | editura HOUSE OF GUIDES | 2009
Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Prezentare - Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Este un ghid nepretuit, care ar trebui sa se gaseascain casa oricarui parinte. Plina de sfaturi si informatii foarte utile, cartea este si bogat ilustrata, continand peste 500 de fotografii. Pentru a veniin sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului...
» Familie
pret de la 53.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro