Spania - Ghidul meniurilor

autor Colectie | editura House of Guides | 2009 | 132 pagini
Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei "Gastronomica", initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand calatoresti in tarile respective, sa te poti orienta prin multitudinea de produse si preparate existente pe pietele locale.
Volumul de fata vrea sa-ti arate o alta fata a Spaniei decat cea prezentata, de obicei, in ghidurile turistice, unde aspectele abordate de noi sunt atinse de prea putine ori si, chiar si atunci, extrem de sumar. Ghidul iti dezvaluie o Spanie reala, tangibila si accesibila, facandu-te sa o cunosti prin prisma celei mai naturale expresii a culturii sale - mancarea. Intentia noastra a fost de a-ti oferi posibilitatea sa intelegi, pe de o parte, denumirile unor mancaruri pe care le vei vedea in meniul localurilor unde vei dori sa iei masa, si, pe de alta parte, sa te familiarizezi cu bogatia de produse existente in magazinele locale, de la branzeturi si produse din carne, pana la minunatele vinuri produse in diferite regiuni ale tarii sau la dulciurile spectaculoase, extrem de apreciate de toata lumea.
Si, pentru ca este absolut sigur ca dupa ce ai gustat o mancare in Spania vei dori sa repeti experienta, ne-am gandit sa-ti oferim si retetele unor preparate foarte cunoscute si apreciate atat de locuitori cat si de turisti. Le poti pregati chiar in bucataria ta, reinviind astfel nostalgia calatoriei tale in aceste zone.
si ca sa te ajutam si mai mult, am introdus si o serie de informatii utile, strict necesare in cazul unei calatorii in strainatate, precum si un mic dictionar gastronomic (bilingv), care iti poate fi de ajutor in comunicarea cu localnicii.
Gastronomie

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarieonline.net 24.95 lei Spania - Ghidul meniurilor

Alte carti de care ati putea fi interesati

Ghidul Meniurilor. Spania

Ghidul Meniurilor. Spania
» autor Valentina Iordan | editura HOUSE OF GUIDES | 2009 | 131 pagini
Cartea prezinta meniurile care se gasesc pe teritoriul Spania, dar si metoda lor de preparare. Deasemenea veti gasi informatii utile in cazul in care doriti sa calatoriti in Spania.
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

SPANIA- GHIDUL MENIURILOR

SPANIA- GHIDUL MENIURILOR
» autor Valentina Iordan | editura House of guides | 2009
Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei "Gastronomica", initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand calatoresti in tarile respective, sa te poti orienta prin multitudinea de produse si preparate existente pe pietele locale. Volumul de fata vre...
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Sa invatam sa numaram 1 2 3

Sa invatam sa numaram 1 2 3
» autor Colectie | editura Flamingo GD | 2009 | 49 pagini
Cu sute de imagini familiare si viu colorate, Invatam sa numaram 1 2 3 face ca numaratul sa devina o distractie! Este o carte interactiva care va ajuta copiii sa invete sa numere de la 1 la 100, prin gruparea obiectelor, asocierea lor in perechi in acelasi timp vorbind despre ceea ce vad.
pret de la 23.5 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Descoperiri si inventii - din vremurile preistorice pana in cele moderne

» autor Colectie | editura Aquila93 | 2008 | 400 pagini
Descoperiri si inventii propune cititorului o calatorie in timp, una in care statiile reprezinta date demne de tinut minte, oameni ingeniosi si remarcabilele lor realizari datorita carora omenirea a atins actualul prag de dezvoltare. Prin imagine si text de o acuratete deosebita, aceasta carte, odata parcursa, va avea locul ei de cinste in biblioteca dumneavoastra.
pret de la 106.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Spania ghidul meniurilor

» autor House of Guides | editura House of Guides | 130 pagini
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro