Sun Tzu - Strategii de marketing: 12 principii esentiale

autor Gerald A. Michaelson, Steven W. Michaelson | editura Brandbuilders
Plecand de la celebra lucrare "Arta razboiului" scrisa de anticul Sun Tzu, Gerald A. Michaelson si Steven W. Michaelson adapteaza strategiile clasice de lupta special pentru marketerii din zilele noastre, reformuland ideile permanent valabile ca fiind "principiile razboiului de marketing". Fiecare principiu in parte este ilustrat prin aplicatii strategice si practice extrase din cele mai de succes campanii de marketing din intreaga lume. Aceste principii includ: organizarea informatiilor (cum sa cunosti piata la fel de bine pe cat te cunosti pe tine); o pozitie sigura (cum sa ocupi o pozitie care sa nu poata fi depasita cu usurinta de concurentii tai); elementul-surpriza (cum sa domini din punct de vedere psihologic si cum sa anihilezi initiativele concurentilor); economia fortei (evalueaza cu exactitate unde iti folosesti resursele); structura de comanda (un management bun declanseaza puterea resurselor umane); simplitatea (chiar si cele mai simple planuri sunt deseori dificil de executat).
BusinessPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarieonline.net 42.9 lei Sun Tzu - Strategii de marketing: 12 principii esentiale

Alte carti de care ati putea fi interesati

Sun Tzu - Strategii de marketing

Sun Tzu - Strategii de marketing
» autor Gerald A. Michaelson, Steven A. Michaelson | editura Brandbuilders | 2007 | 272 pagini
Ce ii poate invata un geniu militar din China antica pe oamenii de afaceri despre castigarea razboiului de marketing? In lucrarea Sun Tzu: strategii de marketing, autorul bestseller-ului Sun Tzu: arta razboiului pentru manageri, adapteaza strategiile clasice de lupta special pentru profesionistii de marketing din zilele noastre. Gerald Michaelson reformuleaza aceste idei permanent valabile ca f...
pret de la 43 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Sun tzu arta razboiului pentru manageri

Sun tzu arta razboiului pentru manageri
» autor Michaelson Gerald | editura Meteor Press | 2007 | 228 pagini
Veti invata sa: Evaluati corespunzator situatii competitive. Dezvoltati strategii care depasesc regulile conventionale. Reusiti la lider. Actionati rapid pentru a va submina adversarii.
pret de la 19 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

SUN TZU Pentru succes

SUN TZU Pentru succes
» autor Michaelson Gerald Michaelson Cu Steven | editura Meteor Press | 2005 | 244 pagini
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

China antica

China antica
» autor Michaelson Carol | editura Litera International | 2009 | 56 pagini
China antica este o encilopedie de referinta pentru copii. Detaliata, cu ilustratii bogate, fotografii relevante, si descrieri surprinzator de vii antreneaza si incurajeaza cititorii sa descopere o parte a acestei istorii fascinante. Fiecare pagina este creata pentru a stimula imaginatia si a satisface curiozitatea.
pret de la 24.5 lei   -   5 magazine   » Compara pretul »

Sun Tzu

Sun Tzu
» autor Gerald Michaelson | editura Meteor Press
Aceasta noua traducere a Artei razboiului a fost descoperita in timp ce Gerald Michaelson sustinea o serie de conferinte in China. Interpretarea pentru lumea afacerilor aplica intelepciunile lui Sun Tzu in mediul concurential contemporan. Ideile sclipitoare si aprecierile de nepretuit va vor ajuta sa aveti succes in toate situatiile de afaceri pe care le veti intalni. Cartea ofera, de aseme...
pret de la 19 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro