Avon - Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru fe

Avon - Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru fe
autor Laura Klepacki | editura Brandbuilders
A V O N - Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru femei aduce in prim plan una dintre cele mai de succes istorii de business. Aceasta carte poate inspira pe oricine doreste sa reuseasca atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Milioane de femei din intrega lume au fost ajutate sa-si schimbe viata in bine prin obtinerea unui statut economic si social mai bun. Cartea te poate invata cum sa-ti incepi propria afacere cu Avon, cum sa-ti creezi un downline (retea) si cum sa-ti motivezi oamenii.
Respectand reguli simple de business, Avon a reusit sa creeze o cultura organizationala puternica, in care sistemul de motivare si compensare a oamenilor poate deveni sursa de inspiratie pentru orice manager. Cartea este o excelenta demonstratie a ceea ce inseamna azi capacitate de adaptare, viteza de reactie si strategie.
"Timp de 119 ani, AVON a conferit putere unui numar impresionant de femei, cu fiecare ruj, pudra sau crema de fata vandute. Este minunat sa citesti despre un brand care a transformat lumea intr-un loc mai frumos, in atat de multe feluri". (Kerry Diamond, Beauty Director la Harper's Bazaar si autoare a cartii Kevyn Aucoin: A Beautiful Life)
"Oferindu-le femeilor un numar nelimitat de oportunitati privind succesul in cariera, Avon a canalizat puterea unei forte de vanzare dedicate atragerii clientilor si dezvoltarii afacerii. Povestea de succes a companiei este o marturie a importantei pe care o are concentrarea asupra afacerii de baza, concomitent cu recunoasterea schimbarilor prin care trec clientii tai si mediul in care iti desfasori activitatea. Nucleul oricarei afaceri de succes este reprezentat de oamenii implicati si, asa cum demonstreaza foarte clar aceasta carte, reintoarcerea la valorile trecutului si puterea companiei au propulsat Avon catre viitor". (Mary Sammons, Presedinte si CEO, Rite Aid Corporation)
BusinessPoti gasi cartea si pe siteurile:

elibrarie.net 34.9 lei Avon - Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru fe
librarieonline.net 34.9 lei Avon - Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru fe

Alte carti de care ati putea fi interesati

Privind inapoi. Amintirile unui fost ziarist comunist

Privind inapoi.  Amintirile unui fost ziarist comunist
» editura Compania | 336 pagini
de Sorin Tomaredactor-sef al Scinteii din 1947 pina in 1960Comunismul e un "santier" chiar si pentru cei care l-au trait "la virf".La 90 de ani, Sorin Toma isi intreprinde arheologia existenteisuprapunind experienta sa directa, intelesuri ulterioare, informatiicolaterale, dezvaluiri si strategii de conjunctura aflate abia dupa 1989.Din cuprins :In preajma lui Gheorghiu-Dej - Un Machiavelli roma...
pret de la 19.5 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Razboiul a fost cistigat in Elvetia

Razboiul a fost cistigat in Elvetia
» editura Compania | 272 pagini
Afacerea Roesslerde Pierre Accoce si Pierre QuetTraducere de Claudia DumitriuReteaua condusa din Lucerna de un refugiat german, Rudolf Roessler, primea informatii de la prieteni ramasi in posturile lor din Wehrmacht si le transmitea neintirziat Confederatiei si Frantei, Londrei si Moscovei.O epopee din umbra care a facut sa se incline balanta armelor.
pret de la 14 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Ghid practic de reproducere asistata

Ghid practic de reproducere asistata
» autor Draces Laura | editura Celsius | 2006 | 122 pagini
pret de la 52.87 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

AVON

AVON
» autor Laura Klepacki | editura Editura Brandbuilders | 2006 | 320 pagini
A V O N ? Cum a fost construita la nivel mondial Compania pentru femei aduce in prim plan una dintre cele mai de succes istorii de business. Aceasta carte poate inspira pe oricine doreste sa reuseasca atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Milioane de femei din intrega lume au fost ajutate sa-si schimbe viata in bine prin obtinerea unui statut economic si social mai bun. Cartea te...
pret de la 35 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

COLINDE SI OBICEIURI DE IARNA

COLINDE SI OBICEIURI DE IARNA
» autor Laura | editura Emia | 104 pagini
Remarcam si apreciem totodata stradania autorilor si ei fii ai satului nostru BOZ, care, prin lucrarea de fata, au adunat in acest manunchi colindele si obiceiurile noastre crestine legate de Nasterea Domnului, de pe plaiurile bozene, lucrare care se vrea a fi, pentru fiecare cititor si posesor al ei, o rememorare vie a Nasterii lui Hristos, o bucurie sfanta si un tezaur dat de inaintasi pentru...
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro