Cercetari asupra fondului traco-dac al limbii romane

Cercetari asupra fondului traco-dac al limbii romane
autor Grigore Brancus | editura Dacica | 2009 | 180 pagini
Volumul de fata reuneste noua studii asupra substratului limbii romane, cu un accent special pe comparatia istorica cu albaneza. Cercetarile autorului acopera toate compartimentele limbii, de la aspecte fonetice precum rotacismul, la originea structurii numeralului, la postpunera articolului definit si la pasionantele probleme de vocabular, cu largi incursiuni in onomastica.
Grigore Brancus este cel mai mare specialist in domeniul studiilor romano-albaneze. Este membru corespondent al Academiei Romane.
Istorie

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

www.rolcris.ro 21.6 lei Cercetari asupra fondului traco-dac al limbii romane
librarieonline.net 26.95 lei Cercetari asupra fondului traco-dac al limbii romane

Alte carti de care ati putea fi interesati

Ghidul plantelor medicinale si al bolilor tratare cu plante

Ghidul plantelor medicinale si al bolilor tratare cu plante
» autor Gheorghe Grigore, Corina Grigore | editura All | 2008 | 336 pagini
Plantele medicinale au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri in lupta organismului uman cu boala. Stiinta moderna a demonstrat acum efectul benefic pe care acestea il au asupra corpului. Aceasta lucrare este un adevarat ghid practic de utilizare a plantelor medicinale, oferind informatii despre efectele, indicatiile si diferitele metode de administrare a acestora.
pret de la 24.9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Practica judiciara

Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Practica judiciara
» autor Grigore | editura Hamangiu
 "Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice" reprezinta o sinteza de practica judiciara necesara in contextul cresterii numarului de evenimente rutiere si de fapte antisociale relative la circulatia pe drumurile publice. Cele 150 de hotarari judecatoresti prezentate au fost selectate din jurisprudenta instantelor de toate gradele, incercandu-se totodata acop...
pret de la 23.2 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Cercetari logice II. Cercetari asupra fenomenologiei si teoriei cunoasterii. Partea intai: Cercetarile 1 si 2

Cercetari logice II.  Cercetari asupra fenomenologiei si teoriei cunoasterii. Partea intai: Cercetarile 1 si 2
» autor Husserl, Edmund | editura Humanitas | 2009 | 344 pagini
a Cercetari logice, lucrarea care a pus bazele fenomenologiei, una dintre cele mai proeminente si mai fertile directii ale filozofiei contemporane, este publicata pentru prima data in limba romana, la mai bine de un secol de la more or less descriptionaparitia ei.Dupa primul volum propedeutic, intitulat Prolegomene la logica pura (Humanitas, 2007), apare acum prima parte din al doilea volum,...
pret de la 39 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Pachet promotional Dictionare ale limbii romane (2 carti) - 1. Noul dictionar universal al limbii romane (editia a III-a). 2. Dictionarul explicativ al limbii romane (editia a II-a) (DEX)

Pachet promotional Dictionare ale limbii romane (2 carti) - 1. Noul dictionar universal al limbii romane (editia a III-a). 2. Dictionarul explicativ al limbii romane (editia a II-a) (DEX)
» 2008
Noul dictionar universal al limbii romane (editia a III-a). Eveniment editorial de referinta, este un instrument de lucru indispensabil tuturor celor interesati de cunoasterea lexicului limbii romane si de folosirea corecta a acestuia.Carte de capatai in domeniu, este cel mai amplu dictionar explicativ al limbii romane intr-un singur volum. Cuprinde un inventar lexical de o mare diversit...
pret de la 184.99 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

LIMBA TRACO-DACILOR

LIMBA TRACO-DACILOR
» autor Iacobescu Ovidiu, Nicolae Bos | editura Dacica
Intemeiata pe o munca indelungata de adunare integrala, control riguros si analize comparative minutioase ale resturilor limbii traco-dacilor, lucrarea de fata reprezinta singura sinteza stiintifica in domeniu aparuta la noi.
pret de la 25.6 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro