Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Practica judiciara

Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Practica judiciara
autor Grigore | editura Hamangiu
 "Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice" reprezinta o sinteza de practica judiciara necesara in contextul cresterii numarului de evenimente rutiere si de fapte antisociale relative la circulatia pe drumurile publice. Cele 150 de hotarari judecatoresti prezentate au fost selectate din jurisprudenta instantelor de toate gradele, incercandu-se totodata acoperirea unei arii geografice cat mai intinse, in vederea reflectarii principalelor orientari in materie la nivel national. Includerea unei spete in prezenta culegere nu are semnificatia insusirii sau a incercarii de implementare a unui anumit punct de vedere, ci se datoreaza naturii problemei de drept ridicate, frecventei aparitiei in practica sau originalitatii opiniei exprimate.   Modul de sistematizare a materiei, alaturi de comentariile care insotesc unele spete si de trimiterile la modificarile legislative, ofera o imagine de ansamblu a principalelor probleme de drept ivite cu ocazia solutionarii cauzelor privind infractiunile rutiere, utila atat teoreticienilor, dar mai ales practicienilor dreptului.
Array

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

www.rolcris.ro 23.2 lei Circulatia rutiera. Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Practica judiciara

Alte carti de care ati putea fi interesati

Circulatia pe drumurile publice-17. 01. 2007

Circulatia pe drumurile publice-17. 01. 2007
» editura Monitorul Oficial | 2007 | 220 pagini
Daca doriti sa nu aveti probleme in trafic,tineti cont de noile prevederi ale legislatiei de specialitate! -punctele-amenda si punctele de penalizare! -cazurile de retinere a permisului de conducere si a certificatului de inmatriculare! -situatiile in care se poate imobiliza autovehiculul! -Faptele ce constituie infractiuni noi!
pret de la 7.84 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Ghidul plantelor medicinale si al bolilor tratare cu plante

Ghidul plantelor medicinale si al bolilor tratare cu plante
» autor Gheorghe Grigore, Corina Grigore | editura All | 2008 | 336 pagini
Plantele medicinale au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri in lupta organismului uman cu boala. Stiinta moderna a demonstrat acum efectul benefic pe care acestea il au asupra corpului. Aceasta lucrare este un adevarat ghid practic de utilizare a plantelor medicinale, oferind informatii despre efectele, indicatiile si diferitele metode de administrare a acestora.
pret de la 24.9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Satire si fabule

Satire si fabule
» autor Grigore Alexandrescu | editura Exigent | 2006 | 183 pagini
pret de la 2.8 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Circulatia rutiera. Contraventii la regimul circulatiei pe drumurile publice

Circulatia rutiera. Contraventii la regimul circulatiei pe drumurile publice
» autor Nicoleta Cristus | editura Hamangiu
  Fiind cele mai numeroase fapte care incalca regimul circulatiei pe drumurile publice, contraventiile rutiere constituie, in acelasi timp, peste 1/3 din activitatea judecatoriilor, ca prime instante investite cu solutionarea plangerilor contraventionale. Avand in vedere aceste realitati, o culegere care reuneste solutii recent pronuntate in materie este binevenita, atat pentru cei care sunt...
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Circulatia pe drumurile publice

Circulatia pe drumurile publice
» editura Monitorul Oficial
Descriere - Circulatia pe drumurile publice Contine: * O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice * H.G. nr. 1.391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice * O. nr. 1497/2006 al ministrului administratiei si internelor privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere Nr. pagini: 224
pret de la 8 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro