1000 dinozauri

1000 dinozauri
editura Aquila | 2009 | 336 pagini
Va veti aventura intr-o calatorie stiintifica in regatul dinozaurilor si al rudelor acestora. Va prezentam toate speciile celebre, de la primele reptile pana la giganticii dinozauri, reptile marine sau inaripate. Peste 1.000 de imagini si descrieri detaliate aduc uriasele reptile din nou la lumina si arunca o privire asupra modului lor de viata si a mediului inconjurator.
Aici se dezvolta intreaga varietate de specii pana la disparitia acestora. Datorita indicatiilor detaliate si celor peste 300 de specii, locuri si descoperitori, mediu de viata si epoca, hrana, marime corporala si greutate, aceasta carte este de neinlocuit pentru orice admirator al dinozaurilor.Poti gasi cartea si pe siteurile:

www.karte.ro 134.9 lei 1000 dinozauri
pro-librarie.ro 134.9 lei 1000 de dinozauri

Alte carti de care ati putea fi interesati

Mica enciclopedie despre Dinozauri

Mica enciclopedie despre Dinozauri
» editura Aquila | 2009 | 64 pagini
Pe Pamant existau animale cu mult timp inainte de a fi oameni. Aceste animale se numesc animale preistorice. Cele mai renumite se numesc dinozauri. Existau multe forme si marimi diferite de dinozauri. Unii erau cele mai mari creaturi care au umblat vreodata pe pamant, in timp ce altii erau mai mici decat gainile. Existau dinozauri ierbivori pasnici, iar altii era carnivori fiorosi, care va...
pret de la 15.9 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Mica enciclopedie despre dinozauri - Hu

Mica enciclopedie despre dinozauri - Hu
» editura Aquila 93 | 64 pagini
Care a fost cel mai mare dinozaur? Ce a fost epoca de gheata? De ce au disparut dinozaurii? Aflati raspunsul la intrebarile de mai sus in aceasta carte accesibila, cu ilustratii frumoase, text simplu si link-uri la website-uri palpitante, recomandate copiilor. Acum si varianta in limba maghiara.
pret de la 15.11 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Dinozauri

Dinozauri
» autor Enciclopaedia | editura Aquila 93 | 2009 | 256 pagini
Aceasta enciclopedie este un ghid stiintific ilustrat cu generozitate care cuprinde atat specii renumite, cat si specii mai putin cunoscute. Textul informativ ofera o descriere plina de culoare a fiecarei creaturi, iar hartile indica locul de unde au fost excavate fosilele acestora. ...
» Harti
pret de la 30 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro