Peticel si Furnicutele (Peticel-episodul 1)

Peticel si Furnicutele (Peticel-episodul 1)
editura Isa Multimedia
Ratonul Peticel isi face lectiile cam fara elan, chinuit de intrebarea: "Oare de ce trebuie sa desenez atatea bastonase si betisoare, cand mult mai distractiv ar fi sa ies afara la joaca?" Deodata, urmele de cerneala de pe caietul lui prind viata... Ce se intampla mai departe, aflati urmarind filmul de desene animate "Peticel si furnicutele", primul din seria "Peticel descopera lumea" - printre putinele productii romanesti de acest fel. Pe masura ce se deruleaza actiunea, temele pentru acasa capata sens, nemaifiind o povara pentru personajul nostru si, speram, nici pentru copiii care acum invata sa scrie.


Minienciclopedia meseriilor prezinta o serie de vietuitoare carora le asociem o ocupatie sau alta, in functie de insusirile lor fizice sau de comportament: barza cu picioare lungi e o gratioasa balerina, bufnita cea nocturna e un astronom genial, greierele cel cu fire boema e un cantaret talentat s.a.m.d.

Rubrica "Din lumea animalelor" este o incursiune in lumea plina de curiozitati a necuvantatoarelor; vorbim, de pilda, despre pasari si animale constructori, gradinari, croitori, olari sau despre insecte te- satoare.

Exista aici si un mic dictionar al celor mai cunoscute profesii.

Totul este prezentat intr-o imbinare de desene, fundaluri muzicale si inregistrari de voce, menite sa capteze atentia celor mici.

"Joaca-te cu mine!", il imbie Peticel pe fiecare copil. Daca te orientezi usor pe strada, nu te vei rataci nici prin labirinturile lui Peticel, iar daca nu prea..., nu-i nimic, cere ajutorul viermisorului din mar; da dovada de putin simt artistic si ofera culoare furnicutelor, pe care natura le-a lasat negre-taciune; daca poti sa reactionezi rapid si observi totul dintr-o privire, prinde cat mai multe obiecte pentru tine; apoi ajuta-l pe Peticel sa faca ordine in camera si recompune imginile de tip puzzle.

Titlul este disponibil si in format CD multimedia + caiet de activitati.

Varsta: 6+
SeriaPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 11.9 lei Peticel si Furnicutele (Peticel-episodul 1)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Balul norilor (Peticel - episodul 2)

Balul norilor (Peticel - episodul 2)
» editura Isa Multimedia | 2006
Ce furtuna naprasnica s-a abatut asupra padurii! Tunete, fulgere, ploaie... Peticel fuge si se ascunde in camera parintilor. Pana si varful coditei ii tremura de frica! Mama insa il linisteste, spunandu-i o poveste. Dupa ce asculta povestea, Peticel stie ca nu-i va mai fi niciodata frica de furtuna... Ce-i spune oare mama lui Peticel? Daca sunteti curiosi sa aflati, urmariti filmul de desene an...
» Seria
pret de la 11.9 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

De ce tac pestii? (Peticel-episodul 5)

De ce tac pestii? (Peticel-episodul 5)
» editura Isa Multimedia
JOCURI - FILM DE DESENE ANIMAT - ENCICLOPEDIA APELOR Degeaba il alinta si-i vorbeste Peticel. Pestele se incapataneaza in mutenia sa si inoata nepasator. Nici mama, nici invatatoarea, nici sora mai mare nu i-au putut spune lui Peticel de ce tac pestii. “Ori e natang, ori e prea lenes," isi spune Peticel cu ciuda. Insa pestii nu au fost intotdeauna muti. Odata, demult de tot, pes...
» Seria
pret de la 11.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

O disparitia misterioasa (Peticel-episodul 4)

O disparitia misterioasa (Peticel-episodul 4)
» editura Isa Multimedia
Uneori lucrurile se supara pe noi si dispar. Mingea lui Peticel, suparata foc pe noile conditii de cazare - sub pat, langa o soseta murdara si un pantof scalciat, si-a facut bagajele si a plecat in lume. Dar, daca nu-i asa!? - Poate a fost rapita, gandeste Peticel, si porneste hotarat pe urmele faptasului viclean, gata sa-i infrunte chiar si pe cei mai fiorosi pirati. Si totusi, cine-i h...
pret de la 11.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro