Profesionist in vanzari

Profesionist in vanzari
autor Nido R. Qubein | editura Curtea Veche | 2007 | 332 pagini | 978-973-669-450-9

TITLU : Profesionist in vanzari
AUTOR: Nido R. Qubein
TRADUCATOR: Dana-Ioana Chirita
EDITURA: Curtea Veche
ANUL APARITIEI : 2007
ISBN: 978-973-669-450-9
COLECTIE : Profit
NR. PAGINI : 232
DESCRIERE:
O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de dumneavoastra! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care ganditi si va comportati ca agent de vanzari.
In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oameni presupun ca a vinde e un talent innascut - il ai sau nu. Gresit! Pentru ca vanzarea, indiferent cat talent ati avea, nu este doar o arta de care trebuie sa dispuneti. Este si o disciplina care trebuie insusita.
Cartea de fata va ofera tehnicile, abilitatile si cunostintele de care aveti nevoie pentru a va afirma. Informatiile incluse aici reprezinta fundamentul in domeniul vanzarilor. Ele au fost extrase de autor din experienta multor oameni de succes, fiind testate si confirmate de el insusi. Urmati-le si... veti atinge maiestria in vanzari!
Nido Qubein este presedintele unei corporatii internationale de consultanta in management, care are clienti de-a lungul si de-a latul Statelor Unite, precum si in multe alte tari. Este expert in conceptualizarea, crearea si furnizarea de sisteme comportamentale complet integrate - pentru angajati si pentru liderii acestora.
Este partener in alte cateva companii si membru in consiliile multor universitati, corporatii si institutii comunitare. A fost distins cu numeroase premii si titluri, printre care: gradul de doctor in drept, Medalia de Onoare a Congresului din Ellis Island, premiul Cavett (cunoscut ca fiind echivalentul Oscarului pentru oratorii profesionisti); de asemenea, a fost inclus in muzeul Hall of Fame pentru Marketing si Vanzari Internationale si a fost declarat Cetateanul Anului in High Point, Carolina de Nord (unde si locuieste).
Sustine in fiecare an peste o suta de discursuri la conventii si conferinte, in seminarii si intalniri pe teme de vanzari si in cadrul sesiunilor de comunicari destinate persoanelor cu functii executive. A scris carti si a inregistrat programe audio si video de instruire, care au fost traduse in mai multe limbi.
Marketing Publicitate   |   relatii publice   |   Marketing   |   Publicitate   |   Economie   |   Autoeducare   |   VanzariPoti gasi cartea si pe siteurile:

ishop.ro 20 lei Profesionist in vanzari
librariaonline.ro 24 lei Profesionist in vanzari
depozit-de-carti.ro 24 lei Profesionist in vanzari
carturari.ro 28 lei Profesionist in vanzari
pro-librarie.ro 28 lei Profesionist in vanzari
piata-cartii.ro 28 lei Profesionist in vanzari
leadermark.eu 28 lei PROFESIONIST IN VANZARI
librarie-online.com 28 lei Profesionist in vanzari

Alte carti de care ati putea fi interesati

Profesionist in vanzari - Editia a II-a

Profesionist in vanzari - Editia a II-a
» autor Nido R. Qubein | editura Editura Curtea Veche | 2007 | 232 pagini
Nido R. Qubein - PROFESIONIST IN VANZARI. O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de dumneavoastra! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care ganditi si va comportati ca agent de vanzari. In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oamen...
pret de la 28 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Profesionist in vanzari

Profesionist in vanzari
» autor Nido R. Qubein | editura Curtea Veche | 2007
O cariera in vanzari poate fi calea spre o viata imbelsugata sau drumul spinos spre o viata de frustrari. Depinde de dumneavoastra! Rezultatul nu are nimic de-a face cu norocul. Dar tine in intregime de felul in care ganditi si va comportati ca agent de vanzari. In nici o alta profesie succesul nu este atat de strans legat de performanta. Unii oameni presupun ca a vinde e un talent innascut -...
pret de la 23.9 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

CAINII DE VANZARI ~ Nu trebuie sa fii un caine agresiv pentru a avea succes in vanzari

CAINII DE VANZARI ~ Nu trebuie sa fii un caine agresiv pentru a avea succes in vanzari
» autor Blair Singer | editura Editura Curtea Veche | 2007 | 240 pagini
Prezentare: "Bunastarea, puterea si fericirea ta se dezvolta folosindu-ti abilitatea de a comunica. Este cea mai importanta abilitate in lumea afacerilor si in viata. Comunica din ce in ce mai bine, foloseste-te de abilitatile tale ca sa faci viata altora mai buna si insasi viata ta va deveni mai buna." Robert T. Kiyosaki "Cel mai important contract de vanzari pe care il vei incheia vreo...
pret de la 25 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro