Un teatru la marginea drumului

Un teatru la marginea drumului
autor Iulia Popovici | editura Polirom | 2008 | 224 pagini | 9789732319659
Iulia Popovici este un fin barometru al fenomenului cultural contemporan. Implicata fara rezerve in lumea atit de viu colorata a spectacolului contemporan, coordoneaza colectia de teatru a Editurii Cartea Romaneasca. Cronicar teatral reputat, transforma fiecare noua punere in scena in propriul spectacol de idei, iar verdictul ei poate umple sau goli sali.

"Un teatru la marginea drumului" nu este doar o culegere de cronici dedicate performantelor teatrale din ultimii ani (Stop the tempo, mady-baby.edu, Woyzeck, Fuck you, Eu.Ro.Pa!, Vitamine, Sado-Maso Blues Bar, Bucharest Calling), ci si o ierarhizare avizata si originala, pe o scara de valori proprie, care va fi cu certitudine confirmata atit de catre spectatori, cit si de catre cititori.

"Volumul Iuliei Popovici vine sa umple un gol, sa transforme o absenta enigmatica intr-o prezenta puternic conturata - sa trateze, cu alte cuvinte, un subiect despre care unii cunosc prea multe, majoritatea prea putine, dar despre care toti sint dispusi sa discute. Materialul, foarte bogat, e organizat cu rigoare si claritate (consecinta probabil a formatiunii clasice a autoarei), iar diversitatea formulelor publicistice, alaturind cronicii teatrale propriu-zise interviul si notita ziaristica alerta, garanteaza o lectura atenta si interesata. La sfirsit, stii mai multe despre subiectul enuntat decit stiai cind ai inceput sa citesti. La urma urmei, acesta este meritul cel mai important al unei carti." (Alice Georgescu)
Beletristica

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

superlibrarie.ro 24.95 lei Un teatru la marginea drumului
www.pravaliacucarti.ro 24.95 lei Un teatru la marginea drumului

Alte carti de care ati putea fi interesati

C++ Tehnologia orientata spre obiecte

C++ Tehnologia orientata spre obiecte
» autor Mircea Dorin Popovici Mircea Ioan Popovici | editura Teora | 488 pagini
C++ - Tehnologia orientata spre obiecte - Aplicatii Toate informatiile necesare abordarii si conceperii celor mai complexe programe in C++. Partea I prezinta notiunile elementare ale limbajului C++: variabile, constante simbolice, tablouri, functii, transmiterea parametrilor, variabile externe precum si identificatori, declaratii, tipuri fundamentale si derivate, conversii de tip, definir...
pret de la 20.8 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Dictionarul Scolarului

Dictionarul Scolarului
» autor Popovici Nicolae | editura Lucman | 2004
Descriere - Dictionarul Scolarului Pagini continute: 359 Dimensiuni: 13/20
pret de la 8.02 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Picnic la marginea drumului

Picnic la marginea drumului
» autor Arkadi Strugatki, Boris Strugatki | editura Paralela 45 | 2008 | 232 pagini
Cunoscut si apreciat mai ales datorita fascinantei ecranizari a regizorului Andrei Tarkovski - Calauza - , acest roman le-a adus fratilor Strugatki celebritatea mondiala. Cartea,aparuta cu mari dificultati in fosta Uniune Sovietica, este o alegorie politica cu conotatii filosofice si etice, scrisa in cheie science fiction, care depaseste cu mult modelul scrierilor de anticipatie sau al dis...
pret de la 14.25 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

C++ - Tehnologia orientata spre obiecte - Aplicatii

C++ - Tehnologia orientata spre obiecte - Aplicatii
» autor Mircea Dorin Popovici, Mircea Ioan Popovici | editura Editura Teora
Prezentare: ***
pret de la 19 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Limba engleza - curs rapid

» autor Dan Popovici | editura Dacoromana | 2005 | 291 pagini
Cursul a fost structurat in zece lectii adresate incepatorilor si zece lectii celor care au studiat limba engleza, dar au o serie de lacune, in ceea ce priveste gramatica si exprimarea corecta in aceasta limba.
pret de la 30 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro