PLANTE SI MIRODENII

PLANTE SI MIRODENII
autor KATHRYN HAWKINS | editura Curtea Veche | 160 pagini
Plante ºi mirodenii - Un ghid al cunoscatorului cuprinde:
● Un ghid bine documentat ce conbine metode de preparare ºi de folosire a nenumaratelor varietabi de plante ºi mirodenii mai cunoscute sau mai pubin cunoscute.
● Secbiuni ilustrate, prezentand principalele proprietabi ºi utilizari ale acestora, precum ºi rebete pentru obbinerea unor arome unice. ● Un istoric al plantelor ºi mirodeniilor, alaturi de sfaturi practice privind cultivarea ºi recoltarea lor.
Acest ghid de utilizare a plantelor ºi mirodeniilor va va ajuta sa adaugabi savoare ºi calitate preparatelor culinare din bucataria dvs. Alaturi de un istoric amanunbit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea ºi pastrarea acestor ingrediente, precum ºi descrierea modului in care sunt folosite in bucatariile din intreaga lume.
Daca varietatea este aceea care da culoare viebii, atunci nu exista o diversitate mai savuroasa a metodelor de a gati decat numeroasele posibilitabi oferite de niºte simple plante. De la busuioc la cimbru sau de la coriandru la salvie, utilizarea plantelor in bucatarie combina gusturi neaºteptate ºi arome senzabionale ce va vor surprinde intr-un mod placut papilele gustative. Plante ºi mirodenii - Un ghid al cunoscatorului trece in revista, de asemenea, cele mai exotice mirodenii din lume. Sunt prezentate, astfel, peste 50 de mirodenii utilizate la gatit, printre care clasicele turmeric, ºofran, busuioc ºi coriandru, sau cele folosite pentru aluaturi, precum nucºoara, cuiºoarele sau scorbiºoara.
Fiecare secbiune explica proprietabile fundamentale ale plantelor ºi mirodeniilor, ca ºi intrebuinbarile lor culinare. Sunt incluse rebete care le pun in valoare calitabile ºi informabii privitoare la combinabii de mirodenii, diverse soiuri de ardei iute ori de muºtar. KATHRYN HAWKINS este o apreciata autoare din domeniul alimentabiei ºi al gastronomiei ºi fost editor al secbiunii culinare a revistei Woman's Own. A scris pana acum mai multe carbi, printre care The Book of Light Chinese Dishes ºi Claypot Cookery.
Diverse

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 35 lei PLANTE SI MIRODENII

Alte carti de care ati putea fi interesati

Nu ti-ai dori sa fii bolnav in secolul al XVI-lea!

Nu ti-ai dori sa fii bolnav in secolul al XVI-lea!
» autor Senior Kathryn | editura Curtea Veche | 2008
Descriere - Nu ti-ai dori sa fii bolnav in secolul al XVI-lea! Pregateste-ten ca barbier-chirurg esti pe cale saimbratisezi o meserie in care vei fi nevoit sa vindeciboli infioratoare.E ingrozitor!Ponturi de prima mana de la experti:n Inainte sa pleci asigura-te ca ai scos toate lipitorile de pe pacient.n Invata sa confectionezi din bucati de piele nasuri si urechi artificiale pentru pacientii ...
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului

Plante si mirodenii - Un ghid al cunoscatorului
» autor Kathryn Hawkins | editura Curtea Veche | 2008 | 160 pagini
Acest ghid de utilizare a plantelor si mirodeniilor va va ajuta sa adaugati savoare si calitate preparatelor culinare din bucataria dvs. Alaturi de un istoric amanuntit, cartea cuprinde sfaturi legate de cultivarea, recoltarea si pastrarea acestor ingrediente, precum si descrierea modului in care sunt folosite in bucatariile din intreaga lume. Daca varietatea este aceea care da culoare vietii, ...
pret de la 34.9 lei   -   5 magazine   » Compara pretul »

Stardust class book 1

Stardust class book 1
» autor Blair Alison, Harper Kathryn | editura Oxford University Press | 2006 | 56 pagini
Stardust is a five-level course for children learning English in primary school.It offers a graded introduction to listening,speaking,reading,and writing in English.The course offers a range of fun and interactive activities based around contexts familiar to children.Each level contains information on culture and festivals.
pret de la 57.23 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Nu ti-ai dori sa fii bolnav in secolul al XVI-lea! - Boli de care sa te feresti

Nu ti-ai dori sa fii bolnav in secolul al XVI-lea! - Boli de care sa te feresti
» autor Kathryn Senior | editura Editura Curtea Veche | 2008 | 32 pagini
Ilustratii de: David Antram Pregateste-te... ca barbier-chirurg esti pe cale sa imbratisezi o meserie in care vei fi nevoit sa vindeci boli infioratoare. E ingrozitor! Ponturi de prima mana de la experti: - Inainte sa pleci asigura-te ca ai scos toate lipitorile de pe pacient. - Invata sa confectionezi din bucati de piele nasuri si urechi artificiale pentru pacientii raniti pe camp...
pret de la 23.75 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Mistere venetiene

Mistere venetiene
» autor Kathryn Walker | editura Tritonic | 2009 | 288 pagini
Romanul de debut semnat de Kathryn Walker, despre dragoste, pierdere, mister si renastere, se defasoara intr-o Venetie senzuala urmarind tensiunea psihica si emotionala a unei femei neimplinite, scriere inspirata din nefericita casnicie a autoarei cu binecunoscuttul cantaret James Taylor. Povestea se declanseaza in momentul in care Nel Everett, eroina romanului, coboara pe neasteptate din tren,...
pret de la 41.9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro