Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti (Cod 2079)

Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti (Cod 2079)
autor Dan Munteanu | editura Niculescu | 320 pagini
SPANIOLA, O LUPTA CU MORILE DE VANT? NICI VORBA!

"- Carevasazica asa, pleci in Spania... Cum "nu"? Ah, esti doar in trecere pe-acolo, in drum spre Argentina. Bravo, Madrid, Buenos Aires... Pai, si cu limba ce-ai de gand, cum o sa te descurci, ca nu stii o iota. Acum, nu-i vorba, stii tu altele si nici aia, prin Spania si Argentina, n-or fi ei chiar straini de alte alea, de-o franceza, de-o engleza acolo. Cum adica "sa fiu linistit"? Si ce-i aia "mi-am luat exact ce-mi trebuie"? O carte, hm... Si zici ca-i buna? Un ghid de conversatie... Mda, ma rog, e, ca sa zic asa, mai bun decat nimic... Fugi de-aici, chiar asa de bun e? Pai, stii si tu ca ma batea gandul de mult sa-mi incerc puterile cu spaniola... Vezi-ti de treaba, ca nu pentru prostiile alea de telenovele... Da' cum ii zice? Asa... asa. Bine-bine, sa stii ca ma duc s-o caut degraba..."

Intr-adevar, asa e cum "umbla vorba", fiindca "Ghidul de conversatie roman-spaniol" al reputatului hispanist Dan Munteanu - doctor in filologie, specialitatea lingvistica romanica, conferentiind in cadrul universitatilor din Oviedo si Las Palmas (cursuri de limba si literatura romana, de lingvistica romanica si iberoromanica, de analiza lingvistica de texte spaniole - lingvistica textuala), traducator din literatura hispanica si autor de volume de lingvistica cu caracter didactic (metode de invatare a limbii spaniole, ghiduri de conversatie, dictionare, gramatici si culegeri de exercitii), a carui activitate si-a aflat de-a lungul timpului o recunoastere in distinctiile acordate de Academia Mexicana pentru lingvistica hispanica, Ministerul de Cultura din Spania si Uniunea Scriitorilor din Romania (pentru traduceri) - e chiar mai mult decat ii spune numele, caci, pe langa ca-si indeplineste cu prisosinta functia de "calauza lingvistica" pentru calatorul roman prin spatiul de limba spaniola, inarmandu-l cu toate indreptarile si sugestiile menite sa-l scoata din "incurcatura lingvistica" in care s-ar afla la un moment dat, poate fi asimilat cu succes unei prime "trepte" in cadrul unui studiu aprofundat ulterior al limbii spaniole. In fapt, structura cartii o spune singura, de vreme ce inca din debutul ei isi familiarizeaza consultantul cu elemente de "fonetica" si de "gramatica" ale limbii, in incercarea de a pune baze temeinice oricaror "acumulari tematice", sectiuni ale substantei volumului.
Limbi straine Niculescu

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 13.08 lei Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti (Cod 2079)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Ghid de conversatie roman-rus pentru toti

Ghid de conversatie roman-rus pentru toti
» autor Ivanov Andrei | editura Niculescu | 2007 | 223 pagini
pret de la 16.35 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti

Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti
» autor Munteanu Dan | editura Niculescu | 2006 | 320 pagini
pret de la 13.08 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Trusa cu plante medicinale

Trusa cu plante medicinale
» autor Ion Munteanu | editura Ceres | 2005
Autorul reda in lucrare, in scop informativ, propietatile plantelor medicinale, afectiunile in care acestea sunt recomandate, ca si dozele, dar nu se face avocatul apararii niciuneia dintre ele, careia sa i se dea prioritate sau recomandare speciala.
pret de la 54.9 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Ghid de conversatie roman-spaniol

Ghid de conversatie roman-spaniol
» autor Munteanu Dan | editura Niculescu
Descriere - Ghid de conversatie roman-spaniol Gratie acestui ghid, calatorul roman va putea face fata cu succes unor situatii dintre cele mai diverse si concrete, formularile propuse ajutandu-l sa se exprime in mod firesc. Nr. pagini : 320 Format : 13 x 20 cm ISBN : 973-568-207 -9
pret de la 13.08 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum

Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum
» autor Camelia Munteanu, Eusebiu Neculai Munteanu | editura Polirom | 2009 | 264 pagini
Ghid pentru invatamintul prescolar. O abordare din perspectiva noului curriculum. Cea mai importanta schimbare prevazuta de reforma invatamintului prescolar din 2000 a fost trecerea de la o programa centrata pe continuturi la unacentrata pe obiective. Ghid pentru invatamintul prescolar ofera repere esentiale pe baza carora educatorii isi pot desfasura activitatea in contextulreformei curricu...
pret de la 29.95 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro