Spiel Mit ("Hai la joaca" in limba germana)

Spiel Mit ("Hai la joaca" in limba germana)
editura Isa Multimedia
CD-ul este integral in limba germana, iar continutul sau este identic cu "Hai la joaca".
Din seria "Gradinita interactiva", prezentam un CD cu jocuri de toate felurile, pentru copiii care nu pot refuza o invitatie la joaca. Tumpi, dragonelul cel istet si prietenii lui ghidusi va vor insoti peste tot cu explicatii si incurajari.


"Fii istet!" este un indemn pe care toti copiii il aud probabil de la parintii lor. Noi oferim o cale concreta de a-l duce la indeplinire: o multime de joculete logice de clasificare pe baza unor insusiri comune, operatie ce constituie primul pas in formarea notiunilor.

Jocul uneste-punctele se realizeaza intr-o anumita ordine; pe masura ce este trasat conturul, imaginea apare dintr-o data frumos colorata, drept recompensa ca micutul a inteles regula de rezolvare. Potrivirea magica a pieselor de puzzle , joc de intregire si de coerenta a imaginii, ca si a cuvintelor din poezioarele copilariei, ii incanta pe cei mici si produce o bucurie spontana.

Jocul "Ghiceste imaginea" solicita o rapida si atenta percepere a elementelor imaginii, ce nu zabovesc decat o fractiune de secunda; acestea trebuie retinute mintal, acolo unde au aparut, iar mai departe este nevoie de abilitati de analiza si comparare pentru a alege figura potrivita.

Fiecare copil este un mic artist, asa ca nu le va fi greu sa creeze un peisaj dupa propria imaginatie, folosindu-se de elementele date.

Titlul este disponibil si in format CD multimedia + caiet de activitati. Caietul de activitati ascunde o surpriza: cei mici vor putea construi propriul joc Pacalici chiar din paginile revistei.

Varsta: 5-7 ani
SeriaPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 9.9 lei Spiel Mit ("Hai la joaca" in limba germana)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Manual de limba germana: Deutsche Sprache - schwere Sprache?! Limba germana - o limba grea?!

» autor Ida Alexandrescu, Ioan Lazarescu | editura Anima | 1993 | 284 pagini
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

200 teste de limba germana (LAROUSSE) pentru evaluarea si perfectionarea cunostintelor de limba germana

» autor Jean-Paul Vernon | editura Niculescu | 224 pagini
Cu ajutorul acestei noi metode (SCORE) de invatare va puteti evalua singuri cunostintele de limba germana identificind clar punctele vulnerabile si remediindu-le rapid.
pret de la 13.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Hai la joaca!

Hai la joaca!
» editura Isa Multimedia
Din seria "Gradinita interactiva", prezentam un CD cu jocuri de toate felurile, pentru copiii care nu pot refuza o invitatie la joaca. Tumpi, dragonelul cel istet si prietenii lui ghidusi va vor insoti peste tot cu explicatii si incurajari. "Fii istet!" este un indemn pe care toti copiii il aud probabil de la parintii lor. Noi oferim o cale concreta de a-l duce la indeplinire: o multime de j...
» Seria
pret de la 9.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro