Hai la joaca!

Hai la joaca!
editura Isa Multimedia
Din seria "Gradinita interactiva", prezentam un CD cu jocuri de toate felurile, pentru copiii care nu pot refuza o invitatie la joaca. Tumpi, dragonelul cel istet si prietenii lui ghidusi va vor insoti peste tot cu explicatii si incurajari.

"Fii istet!" este un indemn pe care toti copiii il aud probabil de la parintii lor. Noi oferim o cale concreta de a-l duce la indeplinire: o multime de joculete logice de clasificare pe baza unor insusiri comune, operatie ce constituie primul pas in formarea notiunilor.

Jocul uneste-punctele se realizeaza intr-o anumita ordine; pe masura ce este trasat conturul, imaginea apare dintr-o data frumos colorata, drept recompensa ca micutul a inteles regula de rezolvare.

Potrivirea magica a pieselor de puzzle , joc de intregire si de coerenta a imaginii, ca si a cuvintelor din poezioarele copilariei, ii incanta pe cei mici si produce o bucurie spontana.

Jocul "Ghiceste imaginea" solicita o rapida si atenta percepere a elementelor imaginii, ce nu zabovesc decat o fractiune de secunda; acestea trebuie retinute mintal, acolo unde au aparut, iar mai departe este nevoie de abilitati de analiza si comparare pentru a alege figura potrivita.

Fiecare copil este un mic artist, asa ca nu le va fi greu sa creeze un peisaj dupa propria imaginatie, folosindu-se de elementele date.

Titlul este disponibil si in format CD multimedia + caiet de activitati. Caietul de activitati ascunde o surpriza: cei mici vor putea construi propriul joc Pacalici chiar din paginile revistei.

Este disponibila si versiunea in limba germana a CD-ului, cu titlul "Spiel Mit!".

Varsta: 5-7 ani
SeriaPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 9.9 lei Hai la joaca!

Alte carti de care ati putea fi interesati

Portita. Rascruce de tarm si taram (CD multimedia)

Portita. Rascruce de tarm si taram (CD multimedia)
» autor Razvan Voiculescu | editura Humanitas Multimedia | 2008
La fiecare revedere a traseului Periboina - Portita - Periteasca - Perisor descoperim bizarul amalgam intre salbaticia naturii si urmele unui inceput de civilizatie pe care incerc, in cei 45 de kilometri strabatututi de multe ori cu motocicleta, sa-l imortalizez in toata frumusetea lui (Razvan Voiculescu). Portita - Rascruce de tarm si taram este o aplicatie multimedia offline ce ruleaza pe pl...
pret de la 40.5 lei   -   6 magazine   » Compara pretul »

ECDL CD1 (curs multimedia interactiv pe CD-ROM)

ECDL CD1 (curs multimedia interactiv pe CD-ROM)
» editura Isa Multimedia | 2006
(CD autorizat de ECDL Romania) ECDL provine de la European Computer Driving Licence, adica Permisul European de Conducere a Computerului si reprezinta un program de acreditare a nivelului de calificare in utilizarea calculatorului. Certificarea ECDL este recunoscuta in Europa si la nivel international, atestand cunostinte medii sau avansate in utilizarea calculatorului personal si a aplica...
pret de la 17.43 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Spiel Mit ("Hai la joaca" in limba germana)

Spiel Mit ("Hai la joaca" in limba germana)
» editura Isa Multimedia
CD-ul este integral in limba germana, iar continutul sau este identic cu "Hai la joaca". Din seria "Gradinita interactiva", prezentam un CD cu jocuri de toate felurile, pentru copiii care nu pot refuza o invitatie la joaca. Tumpi, dragonelul cel istet si prietenii lui ghidusi va vor insoti peste tot cu explicatii si incurajari. "Fii istet!" este un indemn pe care toti copiii il aud probab...
» Seria
pret de la 9.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro