Uleiul de masline - cheia dietei echilibrate (134 retete cu ulei de masline, 20 de retete cu masline)

autor Myrsini Lambraki | editura Pro Editura | 2003 | 160 pagini
Sucul proaspat de ulei de masline, cu consistenta sa chimica ideala si fara alte extracte sau imbunatatiri, a daruit sanatate si longevitate populatiei mediteraneene timp de secole de-a randul. Acesti oameni il folosesc in alimentatia lor zilnica.
Valoarea sa hranitoare, chimica si biologica este esentiala pentru organismul uman, si de aceea uleiul de masline este inclus printre primele 10 cele mai sanatoase tipuri de mancare.
Cartea pe care o tineti acum in mana, care este unul dintre multele best-sellers ale autoarei, va va insoti intr-o calatorie culturala savuroasa in istoria a 5000 de ani, in care maslinele si uleiul de masline au insotit existenta umana.
Ea va ofera 154 de retete usoare si practice, astfel ca dumneavoastra sa va puteti prepara singuri aperitivele, felurile principale de mancare, dulciurile, sosurile si marinatele cu ulei de masline. In partea a doua a cartii veti afla tot ce este de stiut despre gustoasele varietati de masline grecesti si valoarea lor nutritiva. Veti afla deasemenea cum sa va preparati maslinele, precum si 16 retete care va vor invata cum sa dati savoare painii, tocanitelor si aperitivelor.
MEDICINA SANATATE   |   Diverse   |   Bucatarie

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarie.net 29.9 lei Uleiul de masline - cheia dietei echilibrate (134 retete cu ulei de masline, 20 de retete cu masline)

Alte carti de care ati putea fi interesati

ULEIUL DE MASLINE. O comoara pentru inima. 48 de retete pentru sanatate

ULEIUL DE MASLINE. O comoara pentru inima. 48 de retete pentru sanatate
» autor Michel Montignac | editura FORUM | 2008 | 181 pagini
ULEIUL DE MASLINE. O comoara pentru inima. 48 de retete pentru sanatate. Citat din Biblie, uleiul de masline este un aliment de baza esential pentru civilizatie antica. Dupa mai multe secole, in care a cazut intr-un con de umbra, uleiul de masline revine in viata noastra, pe cele mai nobile cai: a descoperirii stiintifice si a gastronomiei. Studii recente au aratat ca uleiul de masline ajut...
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Uleiul de masline

Uleiul de masline
» editura Proeditura | 2003 | 160 pagini
Sucul proaspat de ulei de masline, cu consistenta sa chimica ideala si fara alte extracte sau imbunatatiri, a daruit sanatate si longevitate populatiei mediteraneene timp de secole de-a randul. Acesti oameni il folosesc in alimentatia lor zilnica. Valoarea sa hranitoare, chimica si biologica este esentiala pentru organismul uman, si de aceea uleiul de masline este inclus printre primele 10 cele...
pret de la 24.4 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Uleiul de masline

Uleiul de masline
» autor Michel Montignac | editura FORUM | 2006 | 180 pagini
Citat din Biblie, uleiul de masline este un aliment de baza esential pentru civilizatia antica. Dupa mai multe secole, in care a cazut intr-un con de umbra, uleiul de masline revine in viata noastra, pe cele mai nobile cai: a descoperirii stiintifice si a gastronomiei. Studii recente au aratat ca uleiul de masline ajuta la prevenirea diabetului, a obezitatii, a cancerului si a imbatranirii. ...
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro