Octoih mare care cuprinde cantarile Invierii pentru toate zilele saptamanii pe cele opt glasuri bisericesti (format A4)

Octoih mare care cuprinde cantarile Invierii pentru toate zilele saptamanii pe cele opt glasuri bisericesti (format A4)
Coperti cartonate, format A4. Cuprinde cantarile Invierii pentru toate zilele saptamanii pe cele opt glasuri bisericesti Tiparit cu aprobarea Sfantului Sinod si cu binecuvantarea Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane "Editia de fata a Octoihului, revizuita si pregatita pentru tipar de catre Parintele Profesor Dr. Nicolae Necula, titularul catedrei de Liturgiica si Pastorala a Facultatii de Teologie Ortodoxa i"Patriarhul Justiniani" a Universitatii din Bucuresti, o are la baza pe cea indreptata dupa originalele grecesti, in anul 1975, de catre eruditul si vrednicul de pomenire Preot Profesor Ene BranisteaÂ…In limba noastra, Octoihul a fost cunoscut si sub denumirea de Optglasar datorita celor opt glasuri pe care se canta imnele slujbelor randuite pentru aceasta perioasa, glasuri care se insiruiesc treptat, de al cel dintai pana la al optulea, pe durata a opt saptamani. Apoi se reincepe si se plineste o noua perioada de opt saptamani, in acelasi chip.
Religie   |   Crestinism   |   Ortodoxie   |   Carti de cult

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarie.net 134 lei Octoih mare care cuprinde cantarile Invierii pentru toate zilele saptamanii pe cele opt glasuri bisericesti (format A4)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Cantarile Penticostarului

Cantarile Penticostarului Editie revizuita, diortosita, corectata si completata de Pr. Prof. Dr. Nicu Moldoveanu, Pr. Lector Dr. Victor Frangulea si Diacon Asistent drd. Nicolae Giolu de la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Justinian" a Universitatii Bucuresti. Dupa marii protopsalti romani: Anton Pann, Dimitrie Suceveanu, Ion Popescu-Pasarea s.a., uniformizate si transcrise pe ambele notatii muzi...
pret de la 43.35 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Catavasier sau Octoih Mic

Tiparit cu aprobarea Sfantului Sinod si cu binecuvantarea Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Apaa²aµt pentru prima dataa a®n romaa®a¥?te, ia®a anul 1724 sub paa³'orirea mitropolitului Daniil, ia®a tipografia ia®a¦iin? Antim Ivireanul, la Bucure?ti, Catavasierul este folosit ia®a toate bisericile romaa®a¥?t...
pret de la 42.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Triodul care cuprinde Slujbele bisericesti de la Duminica vamesului si a fariseului pana la Sfanta Inviere

Tiparit in Zilele Pastoriei Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Triodul (tri ode, trei cantari) cuprinde slujbele religioase si randuielile bisericesti in perioada cuprinsa intre Duminica Vamesului si a Fariseului si Sfanta Inviere, adica perioada Postului Mare, precedata de trei saptamani de pregatire duhovniceasca.
pret de la 107.01 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro