GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic

GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de zahar, concentratie alcoolica), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit.Retetele prezentate, in care vinul este folosit pentruimbogatirea gustului si aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atragatoare, starnind apetitul, curiozitatea si dorinta de a realiza preparatele respective. Retetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzand tot atatea categorii: antreuri si supe, salate si sosuri pentru acestea, mancaruri celebre europene, preparate pe baza de carne de vita, porc si miel, preparate pe baza de carne de pasare, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun si deserturi.In mod deosebit, sunt de remarcat retetele preparatelor clasice europene, care evoca amintirea unui trecut elegant si rafinat, ce poate fiinsa recreat prin respectarea retetelor originale.Multe retete reprezinta o varianta moderna a celor traditionale, prin folosirea de ingrediente noi, cum ar fi mirin-ul (vin japonez din orez), fulgii de migdale sau ciupercile shiitake. De asemenea, sunt incluse retete ale unor preparate traditionale din Europa, Asia ori America de Nord si de Sud.Simplitatea eleganta a acestei carti va putea fi apreciata atat de cei care vor sa se perfectionezein arta gastronomiei, cat si de cei care ajungin bucatarie doar ocazional, aceasta mai ales datorita faptului ca instructiunile sunt foarte usor de urmarit iar ingredientele sunt disponibilein magazinele autohtone.Formatul: 127 x 216 mmNumar pagini: 232
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de zahar, concentratie alcoolica), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit.Retetele prezentate, in care vinul este folosit pentruimbogatirea gustului si aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atragatoare, starnind apetitul, curiozitatea si dorinta de a realiza preparatele respective. Retetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzand tot atatea categorii: antreuri si supe, salate si sosuri pentru acestea, mancaruri celebre europene, preparate pe baza de carne de vita, porc si miel, preparate pe baza de carne de pasare, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun si deserturi.In mod deosebit, sunt de remarcat retetele preparatelor clasice europene, care evoca amintirea unui trecut elegant si rafinat, ce poate fiinsa recreat prin respectarea retetelor originale.Multe retete reprezinta o varianta moderna a celor traditionale, prin folosirea de ingrediente noi, cum ar fi mirin-ul (vin japonez din orez), fulgii de migdale sau ciupercile shiitake. De asemenea, sunt incluse retete ale unor preparate traditionale din Europa, Asia ori America de Nord si de Sud.Simplitatea eleganta a acestei carti va putea fi apreciata atat de cei care vor sa se perfectionezein arta gastronomiei, cat si de cei care ajungin bucatarie doar ocazional, aceasta mai ales datorita faptului ca instructiunile sunt foarte usor de urmarit iar ingredientele sunt disponibilein magazinele autohtone.Formatul: 127 x 216 mmNumar pagini: 232
Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI
.Poti gasi cartea si pe siteurile:
![]() | 65 lei | GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic |