GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic

GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic
autor Boteler, Alison | editura HOUSE OF GUIDES | 2009
GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic
Dupa o descriere sumara a principalelor tipuri de vinuri si a regiunilor viticole din Franta, Italia, precum si a unora din alte parti ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei bauturi (culoare, buchet, continut de zahar, concentratie alcoolica), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit.Retetele prezentate, in care vinul este folosit pentruimbogatirea gustului si aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atragatoare, starnind apetitul, curiozitatea si dorinta de a realiza preparatele respective. Retetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzand tot atatea categorii: antreuri si supe, salate si sosuri pentru acestea, mancaruri celebre europene, preparate pe baza de carne de vita, porc si miel, preparate pe baza de carne de pasare, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun si deserturi.In mod deosebit, sunt de remarcat retetele preparatelor clasice europene, care evoca amintirea unui trecut elegant si rafinat, ce poate fiinsa recreat prin respectarea retetelor originale.Multe retete reprezinta o varianta moderna a celor traditionale, prin folosirea de ingrediente noi, cum ar fi mirin-ul (vin japonez din orez), fulgii de migdale sau ciupercile shiitake. De asemenea, sunt incluse retete ale unor preparate traditionale din Europa, Asia ori America de Nord si de Sud.Simplitatea eleganta a acestei carti va putea fi apreciata atat de cei care vor sa se perfectionezein arta gastronomiei, cat si de cei care ajungin bucatarie doar ocazional, aceasta mai ales datorita faptului ca instructiunile sunt foarte usor de urmarit iar ingredientele sunt disponibilein magazinele autohtone.Formatul: 127 x 216 mmNumar pagini: 232
Gastronomie

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.



Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarultau.ro 65 lei GATESTE CU VIN. Ghid gastronomic

Alte carti de care ati putea fi interesati

A biker's ghost

A biker's ghost
» autor Alison Prince | editura Longman | 2000 | 15 pagini
Level1 Beginner[300words] Originals British english
» Engleza
pret de la 6.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Ghidul gastronomic al Romaniei 2007

Ghidul gastronomic al Romaniei 2007
» editura House Of Guides
Descriere - Ghidul gastronomic al Romaniei 2007 Ghidul gastronomic al Romaniei 2007 constituie un instrument de orientare excelent atat in bucataria traditionala romaneasca, cat si in secretele retetelor moderne. Ghidul contine 2000 de retete din toate regiunile Romaniei, dar si retete dietetice sau vegetariene, precum si retete pentru sarbatori si festvitati. Caracteristici tehnice: 165x235 mm...
pret de la 32.5 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Ghidul gastronomic al Romaniei

Ghidul gastronomic al Romaniei
» autor Guides House Of | editura House Of Guides | 2008 | 335 pagini
pret de la 36.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

PROFESSIONAL ENGLISH-HOTEL AND CATERING

PROFESSIONAL ENGLISH-HOTEL AND CATERING
» autor Pohl Alison | editura Longman | 105 pagini
pret de la 26.95 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Ghidul gastronomic al Romaniei 2009

Ghidul gastronomic al Romaniei 2009
» editura House of Guides | 2009 | 335 pagini
Hrana inseamna ceva mai mult decat satisfacerea unor nevoi fiziologice. Ce si cum gatim are legatura, in egala masura, atat cu traditiile culturale regionale, cat si cu tendinta modernista spre eclectism ce se manifesta la nivel general, inclusiv in gastronomie. Ghidul gastronomic al Romaniei prezinta bucataria autohtona care, ca pastratoare a traditiei culinare, se dovedeste a fi un vector cul...
pret de la 41.5 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro