Creativitatea - descatusarea fortelor interioare

Creativitatea - descatusarea fortelor interioare
editura Proeditura
Descriere - Creativitatea - descatusarea fortelor interioare Logica este seaca, poezia este vie. Logica nu stie sa danseze. Logicii ii este imposibil sa danseze. Daca ai vedea logica dansand, ar fi ca si cum l-ai vedea pe Mahatma Gandhi dansand! Ar arata foarte caraghios. Poezia stie sa danseze; poezia este dansul inimii. Logica nu poate sa iubeasca; ea poate sa-ti vorbeasca de iubire, dar nu poate sa iubeasca; iubirea pare sa ?e ilogica. Numai poezia poate sa iubeasca, numai poezia poate sa faca saltul in paradoxul iubirii. Logica este rece, foarte rece; e buna in ceea ce priveste matematica, dar nu e buna in ceea ce priveste omenirea. Daca omenirea devine prea logica, atunci omenirea dispare; atunci exista numai cifre, nu ?inte omenesti - cifre inlocuibile. Poezia, iubirea si simtirea iti dau adancime, caldura. Devii mai moale, iti pierzi raceala. Devii mai uman. Buddha e suprauman, nu exista nici o indoiala in privinta asta, dar el isi pierde dimensiunea umana. El e nepamantean. El are frumusetea de a fi nepamantean, dar nu are frumusetea pe care o are Zorba Grecul. Zorba este atat de pamantean! As vrea ca tu sa fi si Zorba si Buddha in acelasi timp, nu Zorba Grecul ci Zorba Buddha.
Practice   |   Sfaturi practice   |   Diverse   |   Ezoteric   |   Stiinte Sociale   |   Stiinte umaniste   |   Psihologie motivationala   |   Spiritualitate   |   Spiritualitate si stiinte oculte   |   Dictionare si ghiduriPoti gasi cartea si pe siteurile:

ishop.ro 12.96 lei Creativitatea - Descatusarea Fortelor Interioare
carteadinraft.ro 14.11 lei Creativitatea - descatusarea fortelor interioare
librariaonline.ro 14.4 lei Creativitatea - descatusarea fortelor interioare
librarultau.ro 14.4 lei OSHO CREATIVITATEA - Descatusarea fortelor interioare
depozit-de-carti.ro 14.4 lei Creativitatea-descatusarea fortelor interioare
pro-librarie.ro 14.4 lei Creativitatea - descatusarea fortelor interioare
libraria-noastra.ro 14.4 lei Creativitatea - Descatusarea fortelor interioare
allinonemedia.ro 14.4 lei Creativitatea - Descatusarea fortelor interioare
librariabucuresti.com 15 lei Creativitatea - descatusarea fortelor interioare

Alte carti de care ati putea fi interesati

Creativitatea. Descatusarea fortelor interioare-Osho

Creativitatea. Descatusarea fortelor interioare-Osho
» autor Lidia Gradinaru | editura Pro Editura | 125 pagini
Logica este seaca, poezia este vie. Logica nu stie sa danseze. Logicii ii este imposibil sa danseze. Daca ai vedea logica dansand, ar fi ca si cum l-ai vedea pe Mahatma Gandhi dansand! Ar arata foarte caraghios. Poezia stie sa danseze; poezia este dansul inimii. Logica nu poate sa iubeasca; ea poate sa-ti vorbeasca de iubire, dar nu poate sa iubeasca; iubirea pare sa fie ilogica.
» Diverse
pret de la 14.4 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

CREATIVITATEA

CREATIVITATEA
» autor Osho | 2006 | 128 pagini
"Logica este seaca, poezia este vie. Logica nu stie sa danseze. Logicii ii este imposibil sa danseze. Daca ai vedea logica dansand, ar fi ca si cum l-ai vedea pe Mahatma Gandhi dansand! Ar arata foarte caraghios. Poezia stie sa danseze; poezia este dansul inimii. Logica nu poate sa iubeasca; ea poate sa-ti vorbeasca de iubire, dar nu poate sa iubeasca; iubirea pare sa fie ilogica. . Numai poezi...
pret de la 14.4 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice

Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice
» autor Buryl Payne | editura ALMA SOFT | 2007 | 2403 pagini
Magnetoterapia - Tehnici avansate de aplicare a fortelor magnetice. Descoperiti efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru imbunatatirea si intretinerea starii de sanatate a intregii fiinte. MAGNETOTERAPIA Descoperiti efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru imbunatatirea si intretinerea starii de sanatate a intregii fiinte. # Ce boli pot fi tratate...
pret de la 19 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro