Matematica distractiva petru clasa a III - a

Matematica distractiva petru clasa a III - a
autor Virel George Dumitru, Mihail Rosu | editura Editura All
Imbinarea invataturii cu jocul si distractia este o metoda didactica veche, redescoperita cu interes de scoala moderna. Caracterul distractiv, amuzant al exercitiilor, spiritul competitiv faciliteaza accesul copiilor la dificilele aspecte ale initierii in lumea matematicii.

Acasa, la scoala, in orele special destinate, in excursii si ... in tabere, cartea aceasta poate fi o buna calauza pentru petrecerea amuzanta si instructiva a orelor de curs sau a timpului liber.

Culegerea, care se adreseaza deopotriva elevilor, invatatorilor, parintilor si ... bunicilor, este o propunere de joaca in serios. Este o CARTE - JOC care ofera posibilitatea de a intredeschide porti spre matematica serioasa.

Si daca va fi asa, autorii si Editura ALL pot spera ca si-au atins scopul si va invita sa cititi si sa lucrati cele ce urmeaza.
Manuale si culegeriPoti gasi cartea si pe siteurile:

libraria-noastra.ro 24 lei Matematica distractiva petru clasa a III - a

Alte carti de care ati putea fi interesati

MATEMATICA DISTRACTIVA PENTRU CLASA a III - a

MATEMATICA DISTRACTIVA PENTRU CLASA a III - a
» autor Viorel George Dumitru, Mihail Rosu | editura Editura All | 2007 | 184 pagini
Lucrarea, care se adreseaza deopotriva elevilor, invatatorilor, parintilor si … bunicilor, este o continuare in ceea ce priveste metoda pedagogica si forma de prezentare, a lucrarii “Matematica distractiva pentru clasele I-II". Organizarea lucrarii cuprinde capitolele clasei a III-a conform unei programe originale propusa de autori, capitole ce sunt marcate cu simboluri grafice atractive. Co...
pret de la 19.89 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Matematica Distractiva Pentru Clasa A Iv - A

Matematica Distractiva Pentru Clasa A Iv - A
» autor Viorel George Dumitru, Mihail Rosu | editura Editura All | 2000 | 186 pagini
Lucrarea, care se adreseaza deopotriva elevilor, invatatorilor, parintilor si ... bunicilor, este o continuare, in ceea ce priveste metoda pedagogica si forma de prezentare, a lucrarilor: “Matematica distractiva pentru clasele I-II” si “Matematica distractiva pentru clasa a III-a”. Organizarea lucrarii cuprinde capitolele clasei a IV-a conform unei programe originale propusa de autori. Construc...
pret de la 17.9 lei   -   8 magazine   » Compara pretul »

Matematica Pentru Clasa A Ii-a. Caietul Elevului

Matematica Pentru Clasa A Ii-a. Caietul Elevului
» autor ROSU Mihail, DUMITRU Alexandrina, ILARION Niculina | editura All | 112 pagini
De ce? Este alcatuita in conformitate cu programa scolara in vigoare. Poate fi utilizata ca auxiliar didactic pentru toate manualele scolare aprobate in 2004. Este creata de o echipa de autori consacrati care au elaborat multe lucrari: manuale scolare, caiete ale elevului, ghiduri pentru invatatori.
pret de la 5.31 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Matematica Distractiva Pentru Clasele I - Ii

Matematica Distractiva Pentru Clasele I - Ii
» autor Viorel George Dumitru, Mihail Rosu | editura Editura All | 2008 | 256 pagini
Imbinarea invataturii cu jocul si distractia este o metoda didactica veche, redescoperita cu interes de scoala moderna. Caracterul distractiv, amuzant al exercitiilor, spiritul competitiv faciliteaza accesul copiilor la dificilele aspecte ale initierii in lumea matematicii. Acasa, la scoala, in orele special destinate, in excursii si ... in tabere, cartea aceasta poate fi o buna calauza pentru...
pret de la 24.89 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Matematica, clasa a III-a

Matematica, clasa a III-a
» autor Mihail Rosu , Alexandrina Dumitru , Niculina Ilarion | editura GIL
pret de la 9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro