Teste si probleme de programare in Visual FoxPro si Oracle

Teste si probleme de programare in Visual FoxPro si Oracle
autor Velicanu, Manole | editura PETRION
Calculatoare   |   Software   |   Baze de date

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librariaonline.ro 15 lei Teste si probleme de programare in Visual FoxPro si Oracle

Alte carti de care ati putea fi interesati

Dezvoltarea aplicatiilor cu baze de date in visual foxpro

Dezvoltarea aplicatiilor cu baze de date in visual foxpro
» autor VELICANU Manole, LUNGU Ion, MUNTEAN Mihaela | editura ALL | 324 pagini
Visual FoxPro (VFP) reprezinta un SGBD relational cu limbaj propriu, suport al unui nucleu extins din limbajul relational SQL (Structured Query Language). Rapid, modularizat, flexibil, fara sa necesite resurse de calcul foarte mari, VFP imbina programarea procedurala (prin limbajul propriu, puternic si accesibil) cu cea descriptiva (prin programarea vizuala). Unul dintre SGBD-urile cele mai uti...
pret de la 16.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Dictionar explicativ al sistemelor de baze de date

Dictionar explicativ al sistemelor de baze de date
» autor Manole Velicanu | editura Editura Economica | 136 pagini
Prezentare: Nr. de pagini: 136 Format 17x24 cm
pret de la 10 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Informatica aplicata (procesoare de calcul tabelar, utilizare Excel, generatoare FOXPRO, sisteme informatice, aplicatii diverse). (clasele XI-XII)

Informatica aplicata (procesoare de calcul tabelar, utilizare Excel, generatoare FOXPRO, sisteme informatice, aplicatii diverse).  (clasele XI-XII)
» autor Radu Marsanu, Manole Velicanu | editura Petrion | 224 pagini
Ideea acestui proiect de manual este familiarizarea cu unele din cele mai raspandite pachete de aplicatii: procesoarele de calcul tabelar. Folosite predilect in mediul economic (dar si in domenii unde datele de intrare sunt organizate sub forma de tabele), ele pot fi considerate in general direct ca medii de programare. Cartea se refera la principalele tipuri de procesoare de tabele existente: ...
pret de la 6 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Teste si probleme de programare in Visual FoxPro si Oracle (aspecte fundamentale, Visual FoxPro, Oracle, propuneri de aplicatii cu baze de date)

Teste si probleme de programare in Visual FoxPro si Oracle  (aspecte fundamentale, Visual FoxPro, Oracle, propuneri de aplicatii cu baze de date)
» autor M. Velicanu, I. Lungu, M. Muntean | editura Petrion | 216 pagini
Lucrarea este conceputa in stil didactic si se adreseaza, in principal, celor care doresc sa invete sa programeze in Visual FoxPro si Oracle. Cititorul, care trebuie sa aiba notiuni de programare, va gasi exemple prezentate in mod gradat, in ordinea de realizare a unei baze de date relationale.
pret de la 3.3 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Sisteme de gestiune a bazelor de date (elemente de teoria bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date - relationale, orientate pe obiecte, arborescente, retea, distribuite)

Sisteme de gestiune a bazelor de date  (elemente de teoria bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date - relationale, orientate pe obiecte, arborescente, retea, distribuite)
» autor M. Velicanu, C. Bodea, I. Lungu, C. Ionita, G. Badescu | editura Petrion | 208 pagini
In aceasta carte autorii au dorit sa ofere cititorilor o fundamentare teoretica a ceea ce inseamna SGBD, o definire a principalelor notiuni utilizate, o abordare sistematica a acestui domeniu al informaticii. Cartea este utila pentru specialistii in informatica care cunosc sisteme de baze de date si care trebuie sa-si explice si sa inteleaga cum pot realiza optim o aplicatie cu baze de date. De...
pret de la 6.3 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro