CD Contracte pentru Managementul afacerii

CD Contracte pentru Managementul afacerii
autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009 | 978-973-722-414-
Contractul tau perfect in doar 3 minute!
Adica management 100% eficient pentru succesul afacerii tale!

Ai nevoie de rapid de un contract de management perfect? De unde-l iei? Cat te costa? Cum ocolesti taxele "rotunjoare" percepute de specialistii caselor de avocatura? Esti sigur ca e sigur sa-l iei de pe NET? Contractul "pescuit" cuprinde toate clauzele necesare protectiei afacerii tale? Cate semne de intrebare, tot atatea probleme.

Punem acum pe biroul tau instrumentul de lucru care iti rezolva toate aceste probleme inainte sa apuci sa clipesti! Verifica personal eficienta CD-ului Contracte si Acte estentiale pentru Managementul de Succes al unei Afaceri!

Intocmite in conformitate cu legislatia europeana, documentele continute pe acest CD stau la baza managementului eficient al afacerii tale.

1. Economiseste bani!

De concesiune, franciza sau de locatie de gestiune, acum ai orice contract la spectaculosul pret de numai 8,5 lei! Legalitatea, siguranta si avantajele sunt cuprinse in pret!

2. Economiseste timp!

Contractul dorit, acum in doar 3 minute!

CD-ul Contracte si Acte pentru Managementul de Succes al unei Afaceri te ajuta sa redactezi, in doar 3 minute, actul de care ai nevoie! Perfect legal si perfect adaptat nevoilor tale!

Softul iti pune la dispozitie varianta in format Word a contractului cautat. Completeaza spatiile punctate cu informatiile cerute de formular. Salveaza in calculatorul personal si printeaza! Totul in maximum 3 minute! 3 minute pentru redactarea contractului de care ai nevoie! Contractul blindat cu cele mai sigure si avantajoase clauze pentru succesul afacerii tale!

3. Lucreaza sigur, perfect legal si in folosul afacerii tale!

Contractul personalizat, perfect adaptat situatiei tale. Intocmit conform intereselor tale

Toate modelele de contracte si acte continute pe CD-ul Contracte si Acte pentru Managementul de Succes al unei Afaceri sunt conforme cu legisaltia europeana. In plus, contractele existente pe CD prezinta situatii multiple. Poti alege varianta care se adapteaza perfect situatiei tale. De asemenea, contractele contin toate clauzele necesare constituirii unui climat sigur pentru managementul afacerii tale si mai ales pentru asigurarea profitului tau.

Comandati acum CD-ul dvs. Contracte utile in Afaceri - Special pentru Managementul de Succes al unei Afaceri si lucreaza pentru profitul tau!
Jocuri si carti 3D   |   audioPoti gasi cartea si pe siteurile:

superlibrarie.ro 249.61 lei CD Contracte pentru Managementul afacerii

Alte carti de care ati putea fi interesati

Afaceri la Cheie - Cresterea chinchillelor pentru blana

Afaceri la Cheie - Cresterea chinchillelor pentru blana
» autor Marian Bura, Viorel Andrievici, Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2005 | 198 pagini
O afacere inedita, cu desfacere asigurata Cresterea animalelor pentru blana s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, o ocupatie dintre cele mai rentabile. Iata de ce va propunem sa desfasurati o activitate in acest domeniu, devenind crescator de chinchilla - niste animale care nu necesita conditii speciale si care au o blana deosebit de pretioasa. Avantajul major consta in faptul ca desfacerea ...
pret de la 148.51 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

107 Modele si formulare vitale in HR (CD)

107 Modele si formulare vitale in HR (CD)
» autor Raluca Dimitriu, Marcel Vasile, Gabriela Dita, Ioana Manaila | editura Rentrop Straton | 2008
Simplificati-va munca si evitati amenzile din Codul muncii! CD-ul contine 107 modele si formulare utile dvs., celor care lucrati in HR sau relatii de munca. 107 instrumente de lucru indispensabile dvs., celor care tineti pasul cu legislatia din domeniul relatiilor de munca si cu ritmul ametitor in care se schimba piata fortei de munca din Romania. De astazi munca dvs. se simplifica! Av...
pret de la 327 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

CD Contracte pentru Contabilitate si financiar

CD Contracte pentru Contabilitate si financiar
» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009
ontracte si Acte Esentiale pentru Contabilitate - financiar Economiseste 97% din timpul alocat activitatilor complementare desfasurate in cadrul departamentului contabilitate si financiar! 3 minute pentru redactarea si personalizarea oricarui document financiar! Softul pe care ti-l pune la dispozitie te ajuta sa editezi si sa personalizezi in doar 3 minute orice act sau contract! Aloca ...
pret de la 249.61 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

CD Contracte pentru Managementul Resurselor Umane

CD Contracte pentru Managementul Resurselor Umane
» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009
Contracte si Acte Esentiale pentru Managementul Resurselor Umane din firma dvs. Fara amenzi din partea Inspectoratului Teritorial de Munca! Acum actele si contractele dvs. sunt perfect legale! Fie ca este vorba despre o cerere de deplasare, fie ca este vorba despre contractul colectiv de munca, pentru ca managementul resurselor umane din firma dvs. sa fie eficient, aveti datoria de a lucra cu...
pret de la 249.61 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Somaj tehnic 2009

» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009 | 205 pagini
Somaj tehnic: ajutor in vremuri de criza Reduceti drastic cheltuielile si pastrati-va angajatii valorosi! Cu siguranta aveti salariati in care ati investit, pe care i-ati recrutat ca la carte si pe care i-ati format si instruit cu greu. Si v-ar parea rau sa trebuiasca sa-i concediati pentru ca, nu-i asa, vremurile sunt grele... Dar, vesti bune, acum exista o alternativa! Ii puteti trimite in...
pret de la 46.95 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro