CD Contracte pentru Contabilitate si financiar

CD Contracte pentru Contabilitate si financiar
autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009 | 978-973-722-413-
ontracte si Acte Esentiale pentru Contabilitate - financiar

Economiseste 97% din timpul alocat activitatilor complementare desfasurate in cadrul departamentului contabilitate si financiar!

3 minute pentru redactarea si personalizarea oricarui document financiar!
Softul pe care ti-l pune la dispozitie te ajuta sa editezi si sa personalizezi in doar 3 minute orice act sau contract! Aloca aceste rezerve de timp si energie pentru rezolvarea corecta a unor operatii de complexitate sporita.

In 2 timpi si 3 miscari rezolvi problema celui mai complicat act! Alege din lista documentelor/contractelor pe cel de care ai nevoie! De exemplu: contract pentru asistenta financiara. Completeaza cu datele tale toate zonele care necesita informatii clare. Salveaza in calculatorul tau! Printeaza! Simplu! Eficient! Economic!

Fiindca activitatea financiar contabila presupune de asemenea si contracte: de asistenta financiara, de audit financiar, de cont curent, de credit, de depozit bancar, de imprumut garantat, de imprumut ipotecar etc. Si nu numai! Acestora li se alaturaA multe altele: angajamente, ordine, cereri, scrisori, imputerniciri. Sunt documente a caror redactare intr-un format reglementat de legislatia specifica este adesea o activitate consumatoare de timp.

Daca ai nevoie de:
Rezolvarea rapida si sigura a unor activitati complementare in cadrul departamentului contabilitate- financiar (redactarea actelor / contractelor specifice).
Castig de cauza si de bani datorita utilizarii unor contracte avantajoase, cu clauze benefice pentru contabilitatea firmei tale.

Extra-timp pentru activitatile principale ale departamentului contabilitate - financiar ce reclama atentie sporita pentru evitarea amenzilor.

- Comanda acum CD-ul Contracte utile in Afaceri "Special pentru Contabilitate - Financiar"! Cu un singur clic economisesti timp, energie si bani!
Jocuri si carti 3D   |   audioPoti gasi cartea si pe siteurile:

superlibrarie.ro 249.61 lei CD Contracte pentru Contabilitate si financiar

Alte carti de care ati putea fi interesati

Afaceri la Cheie - Cresterea chinchillelor pentru blana

Afaceri la Cheie - Cresterea chinchillelor pentru blana
» autor Marian Bura, Viorel Andrievici, Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2005 | 198 pagini
O afacere inedita, cu desfacere asigurata Cresterea animalelor pentru blana s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, o ocupatie dintre cele mai rentabile. Iata de ce va propunem sa desfasurati o activitate in acest domeniu, devenind crescator de chinchilla - niste animale care nu necesita conditii speciale si care au o blana deosebit de pretioasa. Avantajul major consta in faptul ca desfacerea ...
pret de la 148.51 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

107 Modele si formulare vitale in HR (CD)

107 Modele si formulare vitale in HR (CD)
» autor Raluca Dimitriu, Marcel Vasile, Gabriela Dita, Ioana Manaila | editura Rentrop Straton | 2008
Simplificati-va munca si evitati amenzile din Codul muncii! CD-ul contine 107 modele si formulare utile dvs., celor care lucrati in HR sau relatii de munca. 107 instrumente de lucru indispensabile dvs., celor care tineti pasul cu legislatia din domeniul relatiilor de munca si cu ritmul ametitor in care se schimba piata fortei de munca din Romania. De astazi munca dvs. se simplifica! Av...
pret de la 327 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

CD Contracte pentru Managementul afacerii

CD Contracte pentru Managementul afacerii
» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009
Contractul tau perfect in doar 3 minute! Adica management 100% eficient pentru succesul afacerii tale! Ai nevoie de rapid de un contract de management perfect? De unde-l iei? Cat te costa? Cum ocolesti taxele "rotunjoare" percepute de specialistii caselor de avocatura? Esti sigur ca e sigur sa-l iei de pe NET? Contractul "pescuit" cuprinde toate clauzele necesare protectiei afacerii tale? ...
pret de la 249.61 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

CD Contracte pentru Managementul Resurselor Umane

CD Contracte pentru Managementul Resurselor Umane
» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009
Contracte si Acte Esentiale pentru Managementul Resurselor Umane din firma dvs. Fara amenzi din partea Inspectoratului Teritorial de Munca! Acum actele si contractele dvs. sunt perfect legale! Fie ca este vorba despre o cerere de deplasare, fie ca este vorba despre contractul colectiv de munca, pentru ca managementul resurselor umane din firma dvs. sa fie eficient, aveti datoria de a lucra cu...
pret de la 249.61 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Somaj tehnic 2009

» autor Gabriela Dita | editura Rentrop Straton | 2009 | 205 pagini
Somaj tehnic: ajutor in vremuri de criza Reduceti drastic cheltuielile si pastrati-va angajatii valorosi! Cu siguranta aveti salariati in care ati investit, pe care i-ati recrutat ca la carte si pe care i-ati format si instruit cu greu. Si v-ar parea rau sa trebuiasca sa-i concediati pentru ca, nu-i asa, vremurile sunt grele... Dar, vesti bune, acum exista o alternativa! Ii puteti trimite in...
pret de la 46.95 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro