Sarcina si ingrijirea bebelusului

Sarcina si ingrijirea bebelusului
autor Alison Mackonochie | editura House of Guides | 2009 | 264 pagini
Este un ghid nepretuit, care ar trebui sa se gaseasca in casa oricarui parinte. Plina de sfaturi si informatii foarte utile, cartea este si bogat ilustrata, continand peste 500 de fotografii. Pentru a veni in sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului a fost conceputa in functie de etapele de dezvoltare a copilului.
in partea intai, "Sarcina“, sunt descrise, saptamana cu saptamana, schimbarile prin care trece corpul mamei, precum si etapele de dezvoltare a fatului. in plus, exista si detalii despre testele si examenele medicale, dar si despre alimentatia si pregatirile pe care trebuie sa le faca viitoarea mama pentru nastere.
in partea a doua, "ingrijirea bebelusului“, sunt prezentate foarte multe informatii practice - printre care si instructiuni pas-cu-pas - referitoare la hranirea, imbaierea si ingrijirea bebelusului. De asemenea, se vorbeste si despre schimbarile emotionale si fizice prin care parintii pot trece dupa nastere.
in partea a treia, "Primul an de viata“, se analizeaza evolutia fizica si mentala a bebelusului, luna de luna, de la nastere pana la varsta de un an. in plus, parintii pot afla cum sa stimuleze intelectual bebelusul prin joaca.
Despre autor:
Alison Mackonochie a editat multe reviste de succes pentru parinti, printre care si You & Your Baby, Parents si Everything You Need To Know About Your Baby, dar a conceput si un ghid complet despre sarcina, care a avut un succes rasunator si care a si fost premiat de EmmaÂ’s Diary. in prezent, autorul este editor-sef la aceasta publicatie, dar, de asemenea, scrie foarte mult despre ce inseamna sa fii parinte, in diverse reviste si ziare si a semnat nenumarate carti pe aceeasi tema, cea mai recenta fiind Babycare Week by Week. Este membra a Medical JournalistsÂ’ Association si a Guild of Health Writers.
Diverse   |   Tinere Mame   |   Carte diversa   |   Familia

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

pro-librarie.ro 48.15 lei Sarcina si ingrijirea bebelusului
lucman.ro 53.5 lei SARCINA SI INGRIJIREA BEBELUSULUI
depozit-de-carti.ro 53.5 lei Sarcina si ingrijirea bebelusului
librarieonline.net 53.5 lei Sarcina si ingrijirea bebelusului

Alte carti de care ati putea fi interesati

50 de sfaturi pentru ingrijirea cainelui

50 de sfaturi pentru ingrijirea cainelui
» autor Moore Arden | editura House Of Guides
Descriere - 50 de sfaturi pentru ingrijirea cainelui 50 de sfaturi pentru ingrijirea cainelui Produs editorial in premiera ptr. tara noastra - prima lucrare de gen, scrisa de un autor strain, tradusa si publicata in Romania. Tiltul original este 50 simple ways to pamper your dog, autor Arden Moore, publicat de editura americana Storey, de la care House of Guides a obtinut copyright-ul. Se adres...
pret de la 14 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

50 de sfaturi pentru ingrijirea pisicii

50 de sfaturi pentru ingrijirea pisicii
» autor Moore Arden | editura House Of Guides | 2006 | 140 pagini
pret de la 14 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

PROFESSIONAL ENGLISH-HOTEL AND CATERING

PROFESSIONAL ENGLISH-HOTEL AND CATERING
» autor Pohl Alison | editura Longman | 105 pagini
pret de la 26.95 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica

Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica
» autor Mackonochie, Alison | editura HOUSE OF GUIDES | 2009
Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Prezentare - Sarcina si ingrijirea bebelusului. Enciclopedie practica. Este un ghid nepretuit, care ar trebui sa se gaseascain casa oricarui parinte. Plina de sfaturi si informatii foarte utile, cartea este si bogat ilustrata, continand peste 500 de fotografii. Pentru a veniin sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului...
» Familie
pret de la 53.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

The New Tea Book: A Guide to Black, Green, Herbal and Chai Teas

The New Tea Book: A Guide to Black, Green, Herbal and Chai Teas
» autor Alison Miksch | editura Chronicle Books | 2001 | 120 pagini
With interest in tea on the rise - especially for items like green tea and chai - the New Tea Book is completely updated and revised and stands as the ultimate authority on tea. Not only does it contain all-new photography, but the recipes are either new or have been rewritten and re-tested. All aspects of tea are covered, from descriptions of each variety and its history to preparing t...
pret de la 79 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro