English Religious Poetry

English Religious Poetry
autor DOROBAT, Dumitru GOGALNICEANU, Calina PETRESCU, Luminita PARVU, Luiza | editura Institutul european | 2009 | 148 pagini | 978-973-611-580-6
The fifteen poems in this volume are prefaced by ample excursions primarily in cultural terms; they, probably the best religious poems in the English language, are then supplemented by textual approaches which come complete with grammar-oriented commentaries. Execises, of a diverse nature, fill in an overall picture graced with drawings by Gustave Dore.

Cele cincisprezece poezii antologate in acest volum sunt prefatate de ample incursiuni in orizonturile culturale specifice; ele sunt continuate cu demersuri textuale, de asemenea, cu comentarii gramaticale, lexicale si stilistice. Numeroase exercitii cu o tematica variata completeaza un tablou general infrumusetat de desenele lui Gustave Dore. Scopul didactico-estetic al volumului este sustinut si de ambitia acestui florilegiu de a se constitui intr-o istorie a poeziei engleze, de la inceputuri pana in contemporaneitate.


Calina Gogalniceanu este profesoara e limba engleza la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (Facultatea de Litere). A mai predat la Universitati din Marea Britanie, Germania si Spania. La Institutul European a publicat volumele Introduction to Linguistics (2003), Medieval Britain (2004), Povestea dinaintea vorbei (2007), de asemenea studii in volume colective.
Dumitru Dorobat este profesor de literatura engleza la "Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (Facultatea de Litere). A mai predat la Universitati din S.U.A., Marea Britanie, Germania, Italia si Spania. La Institutul European a publicat volumul Din Tara Fagaduintei (2000) si numeroase prefete, studii introductive; este coordonatorul seriei Opera Magna.
Luiza Pirvu este profesoara de engleza la Scoala "Stefan Barsanescu". A facut cursuri de specialitate in Marea Britanie, S.U.A., Spania, Italia si Finlanda. La Institutul European a publicat volumul Oldies but Goldies (1996), de asemenea manuale si auxiliare scolare (in colaborare).
Luminita Petrescu este profesoara de engleza la Colegiul "Emil Racovita". A facut cursuri de specialitate in Marea Britanie si Franta. A publicat, la alte edituri, studii de predare a limbii engleze si auxiliare scolare (in colaborare).
Limbi straine   |   DiversePoti gasi cartea si pe siteurile:

lucman.ro 40.85 lei English Religious Poetry
allinonemedia.ro 43 lei English Religious Poetry
superlibrarie.ro 43 lei English Religious Poetry

Alte carti de care ati putea fi interesati

Medieval Britain *

Medieval Britain *
» autor GOGALNICEANU, Calina MIHAILESCU, Corina | editura Editura Institutul European | 2004 | 64 pagini
Medieval Britain de GOGALNICEANU, Calina
pret de la 9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Smart 6 - caiet de lucru pentru elevi

Smart 6 - caiet de lucru pentru elevi
» autor DOROFTEI Dorina, DOROBAT Dumitru, PARVU Luiza, MIHALACHE Constantin, FRUNZA Petrina, DIMITRIU Rodica, | editura Editura Institutul European | 1999
Prezentare: Manual de limba engleza - clasa a VI-a, anul cinci de studiu. Pe linga manual pot fi achizitionate Caietul de lucru pentru elevi si caseta/CD-ul audio.
pret de la 11.2 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Exercitii si teste de limba engleza pentru competenta si performanta. Nivelurile incepator-mediu-avansat

Exercitii si teste de limba engleza pentru competenta si performanta. Nivelurile incepator-mediu-avansat
» autor Horia Hulban, Tamara Lacatusu, Calina Gogalniceanu | editura Polirom | 2007 | 480 pagini
Cele trei parti ale volumului cuprind exercitii cu grade diferite de dificultate, ce se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care au cunostinte medii sau avansate de limba engleza. In functie de rezultatul obtinut la testul initial de evaluare a cunostintelor, elevului/studentului i se recomanda un anumit pachet de exercitii, care acopera toate problemele gramaticii: fonetica, lexicologie...
pret de la 33.95 lei   -   5 magazine   » Compara pretul »

Introduction to Linguistics

Introduction to Linguistics
» autor Calina Gogalniceanu
***
pret de la 30.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Povestea dinaintea vorbei. Dictionar de expresii englezesti

Povestea dinaintea vorbei. Dictionar de expresii englezesti
» autor GOGALNICEANU, Calina | editura Editura Institutul European | 2007 | 102 pagini
Teme: a—Š Literatura; a—Š Animaliere; a—Š Oameni si locuri; a—Š Intelepciune populara -------------------------------------------------------------------------------- Lucrarea explica si indica provenienta unor expresii folosite frecvent in limba engleza precum beat about the bush, by the skin of one's teeth, donkey's years. Povestea dinaintea vorbei. Dictionar de expresii eng...
pret de la 15 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro