Carte de rugaciuni pentru copii

Carte de rugaciuni pentru copii
editura Sophia | 320 pagini
Prin rugaciune invatam sa vorbim cu Dumnezeu si Sfintii si primim ajutorul lor in drumul nostru prin viata. Rugaciunea are putere sa ne umple viata de bucurie, ne ajuta sa intelegem mai bine atat lumea in care traim, cat si cele vesnice care vor veni. De aceea am alcatuit aceasta carticica, pentru ca ea sa fie de folos copiilor care vor sa se apropie mai mult de Dumnezeu. Pe langa rugaciuni, cuprinde si invataturi si sfaturi, toate acestea ajutandu-ne sa intelegem si sa traim credinta ortodoxa in care am fost botezati.
ReligiePoti gasi cartea si pe siteurile:

lucman.ro 8 lei Carte de rugaciuni pentru copii
www.tamada.ro 8 lei Carte de rugaciuni pentru copii

Alte carti de care ati putea fi interesati

O carte de rugaciuni pentru copii

O carte de rugaciuni pentru copii
» autor Christine Harder | editura Aqua Forte
Aceasta carte cu ilustratii delicate reaminteste copiilor de dragostea lui Isus si de modul in care El ne asculta rugaciunile. Fiecare pagina contine o ilustratie, o rugaciune simpla, de copil, un verset din Sfanta Scriptura si o idee pe care parintii o pot aplica in relatia cu copiii lor. 30 pag. color)
pret de la 4.23 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Artarul neascultator. Istorisiri crestine pentru copii

Artarul neascultator. Istorisiri crestine pentru copii
» autor Petru Demetru Popescu Categorii: Ortodoxie,Crestinism,Religie,Povestiri pentru copii Editura: Sophia [2007] Pretul: 10,00 lei | editura Sophia | 2006 | 88 pagini
Traducere din limba rusa de Adrian si Xenia Tanasescu-Vlas Pline de caldura si omenie, aceste istorisiri venite din inima bla¥nda a Rusiei lui Serafim de Sarov si a nenumaratilor mucenici vor hrani cu dragoste sufletele copiilor, vor odihni cu gingasie sufletele ostenite si impovarate ale parintilor, vor insenina fruntile brazdate de vreme ale bunicilor.
pret de la 4.5 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Rugaciuni si povestiri de suflet folositoare. Carte pentru copii, parinti si bunici

Rugaciuni si povestiri de suflet folositoare. Carte pentru copii, parinti si bunici
» editura Sophia | 400 pagini
Cartea cuprinde rugaciuni in versuri pentru copii (mai mici si mai mari de zece ani), cuvinte si rostiri ale copiilor catre si despre Dumnezeu, impodobite cu gravuri si motive grafice din vechea ornamentica romaneasca. Ultima parte a cartii este alcatuita din 77 de povestiri folositoare in formarea caracterului copiilor.
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro