Basme mici pentru pitici - CD1 (Germana)

Basme mici pentru pitici - CD1 (Germana)
editura ISA MULTIMEDIA
Zana povestilor ii invita pe toti piticii sa invete limba germana urmarind desene animate.

Ulke este o sperietoare de ciori suparata ca nu reuseste sa sperie pe nimeni: pasarile ciugulesc graunte la picioarele ei, iar iepurii zburda prin razoarele cu salata. Dar cand primeste un buchet de flori, isi da seama ca e dragut sa fii important, dar e mai important sa fii dragut... sau ceva de genul acesta.

Broscuta Franzi e tare singurica si trista; nu-si da seama de ce n-o mai viziteaza nimeni... pana cand se priveste in oglinda apei.


Pentru ca mama i-a povestit lucruri fascinante despre lumea de sub ape, iepurasul Ewald gaseste o metoda mai neobisnuita de a o vizita. Dragonelul cu ochi de viorea, Friedelin, e trist ca nu mai poate dansa. Stie cineva pe unde si-a ratacit muzicuta? Knacki veveritoiul face baie fara sa vrea, in timp ce canta sub balconul lui Knicki.

Oare ce cadou mai potrivit sa-i dea albinuta Zumzy lui Mischa, ursuletul? Ii poti vedea pe toti prinzand viata in filmuletele de desene animate de pe CD, in timp ce asculti si citesti textele povestilor, atat in limba romana, cat si in limba germana.

Apoi, toate animalutele coboara din poveste, nerabdatoare sa prinda viata si culoare, pentru a va juca impreuna. Este adevarat ca veveritoiul suparat a amestecat piesele de puzzle si va trebui sa refaci imaginile din povesti, dar ai vazut ce a patit si el... Apoi, animalutele s-au ratacit prin peisajele de poveste care nu le corespund; trebuie sa le indrumi pe fiecare la locul lui. Albinuta cea guraliva te cam ia la intrebari , dar, daca ti-au placut povestile, te vei descurca.

Atentie! In limba germana! In continuare, ai nevoie sa-ti ascuti spiritul de observatie pentru a sesiza unele diferente minuscule. In fine, daca ai curaj si, pe deasupra, te si orientezi bine, intra in lumea apelor si descopera castelul subacvatic, printr-un labirint de scoici plin de primejdii.

Primul titlu din versiunea germana-romana este disponibil si in format CD multimedia + caiet de activitati.

Varsta: 6+
Limbi strainePoti gasi cartea si pe siteurile:

librarie-online.com 11.9 lei Basme mici pentru pitici - CD1 (Germana)
librariaonline.ro 13 lei Basme mici pentru pitici - CD1 (Germana)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Basme mici pentru pitici - CD1 (Franceza)

Basme mici pentru pitici - CD1 (Franceza)
» editura ISA MULTIMEDIA
Zana povestilor ii invita pe toti piticii sa invete limba franceza urmarind desene animate si jucandu-se pur si simplu. Ulke este o sperietoare de ciori suparata ca nu reuseste sa sperie pe nimeni: pasarile ciugulesc graunte la picioarele ei, iar iepurii zburda prin razoarele cu salata. Dar cand primeste un buchet de flori, isi da seama ca e dragut sa fii important, dar e mai important sa fi...
pret de la 11.9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Basme mici pentru pitici - CD2 (Germana)

Basme mici pentru pitici - CD2 (Germana)
» editura ISA MULTIMEDIA
Cangurul Ralph n-are chef de glume astazi - ii este dor de casa; dar nu-i nimic, domnul Panda a si gasit solutia. Mausi nu poate sa adoarma de frica si chiar i se pare ca vede ceva... Santi si Anke, ca maimutele, se dau huta amandoi pe-o liana ... liana se rupe... Au! striga Ariciul. Te-ai prins? Iepurasul Hansi are o idee geniala - este un inventator innascut. Waldi, cainele cel fudul,...
pret de la 13 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Basme mici pentru pitici - CD1 (Engleza)

Basme mici pentru pitici - CD1 (Engleza)
» editura Isa Multimedia
Varsta: 7+ Zana povestilor ii invita pe toti piticii sa invete limba Engleza urmarind desene animate si jucandu-se pur si simplu. Soricelul Max face o baie neasteptata. Ella este o sperietoare de ciori suparata ca nu reuseste sa sperie pe nimeni: pasarile ciugulesc graunte la picioarele ei, iar iepurii zburda prin razoarele cu salata. Dar cand primeste un buchet de flori, isi da seama ...
pret de la 11.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro