Primele cuvinte in Engleza

Primele cuvinte in Engleza
editura ISA MULTIMEDIA | 2006
Albinuta Zumzy pronunta pentru prichindei cuvintele si ii asteapta cu imagini frumoase, animatii si jocuri interesante. Mai mult, copiii sunt invatati cum sa alcatuiasca propozitii cu fiecare termen si pot afla care este forma de plural.
Pe langa cuvintele uzuale, sunt prezentate si numerele de la 1 la 100.Cat o vedeti de mica si de firava, albinuta Zumzy poarta cu ea in plus doua dictionare suplimentare: unul Englez-Roman si altul Roman-Englez. Prin functia de cautare, poti afla acum denumirea si pronuntia in limba Engleza pentru peste 700 de cuvinte. Iar daca nu sti un termen in limba Engleza, foloseste dictionarul Roman-Englez pentru a-i cauta traducerea.

Sectiunea de jocuri permite testarea cunostintelor de limba engleza prin integrame si diferite teste simpatice pentru scrierea si recunoasterea cuvintelor.
Scopul CD-ului este de formare a unui vocabular de baza, pentru cuvintele frecvent utilizate.
Varsta: 6+
Limbi straine   |   Limba engleza   |   Engleza incepatori   |   Carti pentru copii   |   Multimedia   |   SeriaPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarie.net 14.2 lei Primele mele cuvinte in Engleza - dictionar multimedia cu pronuntie (CD multimedia interactiv pentru copii cu varsta 5+)
librarie-online.com 11.9 lei Primele cuvinte in Engleza
librariaonline.ro 28.99 lei Primele cuvinte in Engleza

Alte carti de care ati putea fi interesati

Primele cuvinte in Germana

Primele cuvinte in Germana
» editura ISA MULTIMEDIA
Albinuta Sumsy pronunta pentru prichindei cuvintele si ii asteapta cu imagini frumoase, animatii si jocuri interesante. Mai mult, copiii sunt invatati cum sa alcatuiasca propozitii cu fiecare termen si pot afla care este forma de plural. Pe langa cuvintele uzuale, sunt prezentate si numerele de la 1 la 100. Cat o vedeti de mica si de firava, albinuta Sumsy poarta cu ea in plus doua dict...
» Seria
pret de la 35 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Primele cuvinte in Franceza

Primele cuvinte in Franceza
» editura ISA MULTIMEDIA
pret de la 28.99 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Primele 100 de cuvinte in Engleza - cu abtibilduri

Primele 100 de cuvinte in Engleza - cu abtibilduri
» editura Girasol | 2009 | 24 pagini
Colectia primele 100 de cuvinte Aceasta carte inedita ii va ajuta pe copii sa invete jucandu-se 100 de cuvinte in limba spaniola. In timp ce unesc cuvintele cu imaginile corespunzatoare si lipesc cele 100 de abtibilduri, isi imbogatesc vocabularul intr-o limba straina. Distractie placuta! In aceiasi colectie: - Primele 100 de cuvinte in Spaniola - ...
pret de la 15 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro