Cartea despre nimic

Cartea despre nimic
editura Mix
Descriere - Cartea despre nimic Cartea despre nimic - MIX. Aceasta carte contine in paginile sale intreaga chintesenta a zenului, calea luciditatii si a meditatiei... Insusi sufletul zenului. Fragmente din carte: Cand nu mai exista preferinte si antipatii, vederea devine limpede, iar ceilalti iti apar exact asa cum sunt. Cand aceasta claritate se extinde asupra intregii constiinte, existenta in ansamblul ei isi reveleaza realitatea in fata ta. Aceasta realitate este Dumnezeu, sau adevarul absolut. Incercati sa intelegeti: fericirea, nefericirea, tristetea, bucuria - toate acestea vin si pleaca, la fel ca si vremea. Singur martorul ramane centrul tuturor lucrurilor, imuabil, neschimbator, lipsit de cauza, unic. Cautati acest martor inlauntrul vostru si in final totul va va deveni clar. Atunci cand atingi starea de claritate in interior, realitatea exterioara devine transparenta. Tot ce trebuie sa faceti este sa deveniti din ce in ce mai constienti de faptele voastre, mai lucizi. Aceasta este singura meditatie autentica: sa devii din ce in ce mai constient. Atunci cand esti foarte constient, luciditatea devine o arma, un cutit care poate taia dintr-o singura lovitura toate lanturile fiintei.
Practice   |   Spiritualitate   |   Diverse   |   Esoterism   |   Beletristica   |   Dictionare si ghiduri   |   Spiritualitate si stiinte ocultePoti gasi cartea si pe siteurile:

allinonemedia.ro 22.5 lei Cartea despre nimic
carteadinraft.ro 24.5 lei Cartea despre nimic
librariaonline.ro 25 lei Cartea despre nimic
pro-librarie.ro 25 lei Cartea despre nimic
lucman.ro 25 lei Cartea despre nimic
librariabucuresti.com 25 lei Cartea despre Nimic
superlibrarie.ro 25 lei Cartea despre nimic

Alte carti de care ati putea fi interesati

Mic tratat despre nimic

Mic tratat despre nimic
» autor Barrow John D. | editura Tehnica | 2006 | 380 pagini
Barrow explica ideea de "nimic'' cu mare claritate,intr-un stil elegant si cu o enorma eruditie.Cartea poate fi citita de orice licentiat serios,este plina de har,placuta ,exhaustiva si erudita.
pret de la 31.72 lei   -   5 magazine   » Compara pretul »

Totul despre Hormoni - fara ei, nimic nu merge!

Totul despre Hormoni - fara ei, nimic nu merge!
» 96 pagini
Totul despre Hormoni - fara ei, nimic nu merge!
» Diverse
pret de la 3.2 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

OSHO - Cartea despre nimic

OSHO - Cartea despre nimic
» autor Osho | editura MIX | 2008
Cartea despre nimic - MIX. Aceasta carte contine in paginile sale intreaga chintesenta a zenului, calea luciditatii si a meditatiei... Insusi sufletul zenului. Fragmente din carte: Cand nu mai exista preferinte si antipatii, vederea devine limpede, iar ceilalti iti apar exact asa cum sunt. Cand aceasta claritate se extinde asupra intregii constiinte, existenta in ansamblul ei isi revel...
pret de la 25 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro