Neurologie

Neurologie
autor Constantin Popa | editura National | 1999 | 910 pagini | 973-9308-12-0
Lucrarea "Neurologie" - se adreseaza medicilor din asistenta primara in datele actuale din tara noastra.
Constantin Popa a facut toate eforturile pentru a concentra cat mai mult informatiile cu privire la un domeniu atat de vast din neurologia aplicata si a avut in vedere in permanenta posibilitatea utilizarii corecte a unor notiuni de neurologie clinica, in afara formarii de specialitate neurologica.
Pregatirea neurologica din cadrul facultatii ofera premize inegale pentru a face fata responsabilitatii totale a celui care vine primul in contact cu bolnavul "neurologic".
Tinand seama de dificultatea observatiei bolnavului din punct de vedere neurologic de catre medicul incepator sau chiar, uneori, de catre medicul generalist cu experienta, in lucrare sunt elementele principale de orientare semiologica plecand de la simptome si semne si ajungand la metodologii si tehnici de examinare.
Medicii generalisti, viitorii medici de familie, specialisti in diferite domenii ale medicinii vor putea gasi in aceasta carte o informatie sintetica si actuala cu privire la neurologia clinica.

Pediatrie
Lucrarea doctorului Florea Iordachescu ne ofera informatii esentiale din domenii importante ale stiintei si practicii pediatrice, precum: nutritia si unele boli nutritionale, cresterea si tulburarile acesteia, dezvoltarea si comportamentul, imunitatea, etc.
Pentru prima data in cartea pediatrica romaneasca, s-a pus accentul pe problemele de interes major, precum educatia sanitara a parintilor si copiilor, asistenta familiei in dificultate, copilul cu handicap fizic si intelectual, copilul cu probleme scolare.
O atentie deosebita s-a acordat accidentelor si traumatismelor, problemei abuzurilor (fizice, sexuale) la copii si infectiilor importante din patologia copilului - hepatite acute virale, tuberculoza, HIV/SIDA, boli cu transmitere sexuala.
Lucrarea "Pediatrie" se adreseaza medicilor practicieni generalisti, medicilor specialisti, rezidentilor si, nu in ultimul rand, studentilor la medicina.
Neurologie   |   Medicina Umana

Cumpara cartea la cel mai bun pret de pe Elefant.ro

Mai poti gasi cartea si pe siteurile:

cartea-ta.ro 38 lei Neurologie
pro-librarie.ro 45 lei Neurologie

Alte carti de care ati putea fi interesati

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE
» autor Popa Constantin | editura Amaltea
pret de la 6.5 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE
» autor Popa Constantin D. | editura Brumar
La peste 50 de ani dupa introducerea in pratica medicala a corticoterapiei, glucocorticoizii sunt astazi indispensabili in numeroase domenii terapeutice. In domeniul neurologiei nu putem apela intotdeauna la regulile de consens, nici, din pacate, la medicina bazata pe dovezi; suntem obligati de unul sau mai multe din mecanismele bolii - cu aparitie episodica sau neasteptata - sa eliminam cat...
pret de la 6.37 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Adrian Marino (monografie)

Adrian Marino (monografie)
» autor Constantin M. Popa | editura Aula | 2001 | 112 pagini
Cartea contine: o monografie, o antologie din textele teoretice ale autorului, o antologie de texte beletristice (filosofice), un dosar de receptare critica, repere bio-bibliograficedosar
pret de la 8.9 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Endocrinologie de la A la Z dicionar enciclopedic

Endocrinologie de la A la Z  dicionar enciclopedic
» autor Dumitrache Constantin | editura National | 2008 | 912 pagini
La un deceniu de la aparitia Micii enciclopedii endocrine autorii au simtit nevoia unei noi editii, care sa pastreze esentialul si sa-l completeze cu noutatile in domeniul endocrinologiei, cu ceea ce a evoluat, s-a clarificat si a intrat in discursul medical curent. Pe langa acest deziderat fundamental, lucrarea de fata, Endocrinologia de la A la Z, urmareste sa asigure celor interesati o...
pret de la 91 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Lecturi suplimentare cls a IV-a

» autor Constantin M. Popa | editura Aius | 2007 | 192 pagini
Prezenta antologie pune la dispozitia elevilor opere literare care sa completeze si sa diversifice activitatile de comunicare si valorificare a textului, prevazute de Programa scolara.
pret de la 21.8 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro