Neurologie

Neurologie
autor Constantin Popa | editura National | 1999 | 910 pagini | 973-9308-12-0
Lucrarea "Neurologie" - se adreseaza medicilor din asistenta primara in datele actuale din tara noastra.
Constantin Popa a facut toate eforturile pentru a concentra cat mai mult informatiile cu privire la un domeniu atat de vast din neurologia aplicata si a avut in vedere in permanenta posibilitatea utilizarii corecte a unor notiuni de neurologie clinica, in afara formarii de specialitate neurologica.
Pregatirea neurologica din cadrul facultatii ofera premize inegale pentru a face fata responsabilitatii totale a celui care vine primul in contact cu bolnavul "neurologic".
Tinand seama de dificultatea observatiei bolnavului din punct de vedere neurologic de catre medicul incepator sau chiar, uneori, de catre medicul generalist cu experienta, in lucrare sunt elementele principale de orientare semiologica plecand de la simptome si semne si ajungand la metodologii si tehnici de examinare.
Medicii generalisti, viitorii medici de familie, specialisti in diferite domenii ale medicinii vor putea gasi in aceasta carte o informatie sintetica si actuala cu privire la neurologia clinica.

Pediatrie
Lucrarea doctorului Florea Iordachescu ne ofera informatii esentiale din domenii importante ale stiintei si practicii pediatrice, precum: nutritia si unele boli nutritionale, cresterea si tulburarile acesteia, dezvoltarea si comportamentul, imunitatea, etc.
Pentru prima data in cartea pediatrica romaneasca, s-a pus accentul pe problemele de interes major, precum educatia sanitara a parintilor si copiilor, asistenta familiei in dificultate, copilul cu handicap fizic si intelectual, copilul cu probleme scolare.
O atentie deosebita s-a acordat accidentelor si traumatismelor, problemei abuzurilor (fizice, sexuale) la copii si infectiilor importante din patologia copilului - hepatite acute virale, tuberculoza, HIV/SIDA, boli cu transmitere sexuala.
Lucrarea "Pediatrie" se adreseaza medicilor practicieni generalisti, medicilor specialisti, rezidentilor si, nu in ultimul rand, studentilor la medicina.
Neurologie   |   Medicina Umana

Cumpara cartea la cel mai bun pret de pe Elefant.ro

Mai poti gasi cartea si pe siteurile:

cartea-ta.ro 38 lei Neurologie
pro-librarie.ro 45 lei Neurologie

Alte carti de care ati putea fi interesati

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE
» autor Popa Constantin | editura Amaltea
pret de la 6.5 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE

CORTICOTERAPIA IN NEUROLOGIE
» autor Popa Constantin D. | editura Brumar
La peste 50 de ani dupa introducerea in pratica medicala a corticoterapiei, glucocorticoizii sunt astazi indispensabili in numeroase domenii terapeutice. In domeniul neurologiei nu putem apela intotdeauna la regulile de consens, nici, din pacate, la medicina bazata pe dovezi; suntem obligati de unul sau mai multe din mecanismele bolii - cu aparitie episodica sau neasteptata - sa eliminam cat...
pret de la 6.37 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Dictionar teminologic de electromecanica navala Romana Englez

Dictionar teminologic de electromecanica navala Romana Englez
» autor Constantin I. Popa | editura HL | 2008
Prima aparitie lexicografica de acest gen in Romania, "Dictionarul terminologic de electromecanica navala roman - englez’’ contine aproximativ 35.000 de termeni si se adreseaza, in special, personalului navigant de pe nave maritime si fluviale, specialistilor navalisti de la santierele de constructii si reparatii, angajatilor de la firme de furnizare a tehnicii specifice si companii d...
pret de la 131 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Boli interne - 2 vol

Boli interne - 2 vol
» autor Dumitrache Constantin | editura National | 2005 | 969 pagini
pret de la 72 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Drept financiar-curs universitar

Drept financiar-curs universitar
» autor Popa Constantin D. | editura Lumina Lex
Descriere - Drept financiar-curs universitar Cuprins: Notiunea de finante publice, Dreptul financiar, Bugetul statului si procedura bugetara, Procedura bugetara, Finantele institutiilor publice, Bugetele unitatilor administrative-teritoriale, Bugetul asigurarilor sociale de stat, Sistemul veniturilor bugetare, Sistemul cheltuielilor bugetare, Procedura fiscala, Teoria imprumutului public, Contr...
pret de la 29.4 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro