Flacara violeta

Flacara violeta
autor Teodor Vasile | editura Pro Editura si Tipografie | 2008 | 200 pagini | 978-973-145-090-2
Prin aceasta lucrare Teodor Vasile, ne initeaza pas cu pas, intr-un mod plin de generozitate si cu o imensa modestie, in cateva dintre tehnicile de baza aplicate in cadrul terapiilor complementare. Tehnicile meditative si practicile spirituale sunt extrem de utile oricarui om, indiferent de varsta, sexul sau religia sa. Pe langa cunoasterea acestora, autorul dispune insa si de o formatie academica cu greu de egalat - licentiat in Psihologie si Ecologie, Master si Bachelor in Psihoterapie, Doctor in Stiinte Medicale Alternative si Naturopatie, Calcutta, India, doctorand in Psihologie. Este Maestru reiki si Maestru antrenor de arte martiale (Shihan Ju-Jitsu, San Dan Goju-Ryu Karate Do). Viziunea sa este integrativa, profund ancorata in spiritualitate, in legatura noastra directa cu Dumnezeu. Ceea ce este exceptional este ca a reusit sa adapteze modalitatea sa de lucru la conditiile socioculturale si spirituale crestine. Printre Maestrii sai putem sa-i enumeram pe Dan Seracu, Parintele Galeriu si Valeriu Popa.

"M-am gandit indelung la ce as putea sa va scriu intr-un inceput, pentru a va aduce din scaunul vostru, din locul unde va aflati acum cand rasfoiti aceste pagini, cum as putea sa va aduc in lumea mea, in magica mea lume. Mi-am amintit cuvintele lui Einstein, pe care, culmea, le-am primit de la o colega, dupa o meditatie asemanatoare cu cea despre care urmeaza sa cititi mai departe. Dar, pana atunci, sa va spun ce credea Einstein despre aceasta viata: "Iti poti trai aceasta viata ca pe un continuu Act de Magie sau o poti trai fara sa vezi nimic magic in ea!"

TU, doar TU, cel care ti aceasta carte acum in mana, esti cel care hotarasti cum vrei sa iti traiesti viata. TU esti acela care alegi. Poti inchide acum aceasta carte si maine dimineata sa te duci sa o inapoiezi vanzatorului, poti sa o citesti si sa negi experientele traite de miile de oameni ce au accesat aceasta Cale descrisa intre copertile acestei carticele - si este cam acelasi lucru, ba mai mult, pierzi si banii pe care i-ai dat pe ea si, bineinteles, si pretiosul tau timp. Sau ai putea sa reflectezi asupra vietii tale si sa-ti gasesti propria TA Cale de a-ti trai viata, ce pe un continuu Act de Magie. Ramane ca Tu sa fii cel care decizi...

Aceasta carte a aparut cu greu, ce-i drept au contat foarte mult in intarzierea acesteia framantarile mele, daca fac bine sau rau scriind o astfel de carte. Daca nu cumva prezentand o astfel de metoda nu o sa aduc un prejudiciu medicinii alternative sau complementare, fiind un promotor al acesteia. Mi-a fost teama ca publicul larg din Romania nu este pregatit sa acceada sau sa accepte o astfel de "cale".

Ideea de meditatie pentru sanatate este perimata in Romania. Insasi Credinta in Dumnezeu este afectata la un numar din ce in ce mai mare de persoane atat din Romania, cat si din intreaga lume. Acel dicton "Credendo Vides" - crede si vei vedea, din nefericire nu este accesibil pentru marele public intoxicat si asa de prea multe show-uri politice, sociale si economice desfasurate in aceasta mult prea incercata tara.

Societatea romaneasca se hraneste cu genul de "stiri de la orele 17:00" sau 19:00 sau cu "stirile de noapte", unde exemplele negative sunt transformate la nivel de scara universal valabila.

Cu toate acestea, intr-un final, m-am simtit dator fata de Dan, de amintirea sa, fata de fosti colegi de facultate care au fost decimati de o societate manipulata de teama si poate, cel mai mult, cu siguranta, au contat cei care mi-au fost alaturi in acesti ani, cei impreuna cu care am facut aceasta meditatie, fiecare dintre ei simtind efectele binefacatoare ale acesteia. Ei sunt cei care mi-au cerut sa scriu aceasta carte. Datorita lor va scriu acum aceste randuri... Nu cred ca societatea romaneasca este pregatita acum pentru a primi asa ceva, dar, cine stie, poate peste cinci sau peste zece ani, cand copiii mei vor fi deja mari, aceasta carte va avea puterea de a schimba in bine destinul unor oameni..."
Practice   |   Spiritualitate   |   Diverse   |   Diverse mitologie   |   Simbolistica   |   Beletristica   |   Sanatate   |   Sanatate si Alimentatie   |   Psihologie motivationala   |   Literatura universala   |   Dictionare si ghiduri   |   IN AFARA COLECTIILOR

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

allinonemedia.ro 24.3 lei Flacara violeta
libraria-noastra.ro 24.3 lei Flacara violeta
elibrarie.net 26.9 lei Flacara violeta
www.pravaliacucarti.ro 26.99 lei Flacara violeta
librariaonline.ro 27 lei Flacara violeta
librarultau.ro 27 lei Flacara violeta
pro-librarie.ro 27 lei Flacara violeta
librarie-online.com 27 lei Flacara Violeta
www.tamada.ro 27 lei Flacara Violeta
carteadinraft.ro 32.02 lei Flacara Violeta
cartea-ta.ro 33 lei Flacara violeta
depozit-de-carti.ro 33.01 lei Flacara Violeta

Alte carti de care ati putea fi interesati

Cristaloterapia

Cristaloterapia
» autor Dan Seracu, Teodor Vasile | editura Aldo Press | 2008
Lucrarea CRISTALOTERAPIA reprezinta o premiera in peisajul editorial romanesc. Ea ii familiarizeaza pe cititori cu principalele caracteristici ale Cristalelor si Pietrelor (semi) pretioase si cu modul corect in care ele pot fi utilizate. Totodata, un loc important in structura cartii le revine tehnicilor de cristaloterapie, precum si celor mai simple proceduri de tratare a unor suferinte ...
pret de la 30 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Animalle, elixir al sanatatii

Animalle, elixir al sanatatii
» autor Musat Nina, Vasile Teodor, Vasile Roxana | editura Eurolobby | 2008 | 128 pagini
pret de la 10.68 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Consolidarea conturilor societatilor de grup

Consolidarea conturilor societatilor de grup
» autor Vasile Horga, Violeta State, Marius Bargaoanu | editura Editura Economica
Prezentare: Nr. de pagini: 192 Format 14x20 cm
pret de la 13 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Flacara violeta. Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului

Flacara violeta. Pentru vindecarea corpului, a mintii si a sufletului
» autor Prophet Elizabeth Clare | editura Meteor Press | 2008 | 111 pagini
Clarvazatorul Edgar Cayce a recunoscut puterea vindecatoare a luminii violete care preschimba energia negativa in energie pozitiva, transformand starea noastra mentala, emotionala si spirituala. O serie de vindecatori si alchimisti celebri au folosit aceasta energie spirituala pentru a ajunge la o stare de echilibru energetic si la o transformare mentala. Acum aveti sansa de a putea aplica s...
pret de la 14.9 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Initiere in arta Feng Shui

Initiere in arta Feng Shui
» autor Teodor Vasile | editura PRO EDITURA | 320 pagini
pret de la 49 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro