Viata secreta a apei

Viata secreta a apei
autor Masaru Emoto | editura Adevar Divin | 2007 | 202 pagini | 9789738759541
Viata este un dar. Ea nu inseamna doar fericire, ci si nefericire. Nefericirea este cararea ce duce la fericire. Fericirea si nefericirea sunt asemenea valurilor care se inalta si coboara din nou: daca nu ar cobori, apa nu s-ar putea inalta, nici n-ar putea curge. Atata vreme cat cautam fericirea din afara, e putin probabil sa gasim vreodata adevarata fericire. Cautand fericirea, ne cautam, de fapt, pe noi insine. O putem cauta pe taramuri indepartate, dar o vom gasi, in cele din urma, doar in propria palma. O inima plina de iubire si recunostinta este calea spre fericire!
Toate acestea sunt invataturile izvorate din Viata secreta a apei: Umpleti-va sufletul cu iubire si recunostinta; Rugati-va pentru aceasta lume a noastra si impartasiti mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace si rugaciunile intru iubire nu pot fi indiguite; intelegand ca gandurile si cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom intelege, ca detinem toate mijloacele pentru a ne schimba viata in bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apa a izvorat din dorinta mea de a vindeca pentru ca am realizat ca puterea de a vindeca este insasi puterea vietii. Am invatat de la aceste cristale ca daca esti sincer cu tine si cauti sa fii si sa faci ceea ce doresti cu adevarat, viata isi va relua cursul firesc. O data ce ai descoperit ceea ce stii sa faci cel mai bine si iti dai seama ca in directia aceea trebuie sa iti indrepti atentia, te afli deja pe drumul ce duce inapoi la starea de fericire bincuvantata. Iar de aici nu mai este mult pana sa simti ca, intr-adevar, o mare schimbare are loc in viata ta. Adica, Fericirea.

in Viata secreta a apei, autorul de bestsellere Masaru Emoto ne poarta de-a lungul fantasticei calatorii a apei pe aceasta planeta, continuand, prin aceasta carte, sa dezvaluie omenirii viata secreta a apei. El ne arata cum sa aplicam intelepciunea apei in propriile noastre vieti; ne arata ca, invatand sa respectam si sa pretuim apa, vom reusi sa facem fata provocarilor secolului al XXI-lea - vom reusi sa ne regeneram planeta. Apa are o memorie proprie, in care ne sunt pastrate gandurile si rugaciunile. Cu totii suntem apa, astfel incat, oriunde ne-am afla, rugaciunile noastre vor fi raspandite in intreaga lume.

Fragment din carte

Daca veti cauta destul de bine prin amintiri, veti da peste o perioada in care ati trait o stare de candida binecuvantare. Viata avea sens si traiati atat de intens incat timpul fusese, pur si simplu, dat uitarii. A urmat apoi maturitatea, cand ati lasat de o parte tot ce va preocupase pana atunci si ati incuiat usa in urma. Se poate chiar sa fi uitat unde ati pus cheia.
Dar acele sentimente de fericire nu s-au pierdut, insa, de tot. Cu putina straduinta, ati putea descuia usa, ati putea scoate din nou la iveala acele lucruri despre care ati crezut ca vor ramane pentru totdeauna o parte a trecutului tau. Daca vei fi sincer cu tine insuti si vei cauta sa fii si sa faci ceea ce doresti cu adevarat, viata isi va relua cursul firesc.
O data ce ai descoperit ceea ce stii sa faci cel mai bine si iti dai seama ca in directia aceea trebuie sa iti indrepti atentia, te afli deja pe drumul ce duce inapoi la starea de fericire bincuvantata. Iar de aici nu mai este mult pana sa simti ca, intr-adevar, o mare schimbare are loc in viata ta.
Practice   |   Spiritualitate   |   Diverse   |   Ezoteric   |   Simbolistica   |   Vegetatie Fauna   |   Spiritualitate si stiinte oculte   |   Literatura universala   |   Dictionare si ghiduriPoti gasi cartea si pe siteurile:

www.rolcris.ro 18 lei Viata secreta a apei
carteadinraft.ro 19.6 lei Viata secreta a apei
librariaonline.ro 20 lei Viata secreta a apei
librarultau.ro 20 lei Viata secreta a apei: Apa cunoaste raspunsul (vol. 2)
depozit-de-carti.ro 20 lei Viata secreta a apei
lucman.ro 20 lei Viata secreta a apei: Apa cunoaste raspunsul (vol. 2)
pro-librarie.ro 20 lei Viata secreta a apei
allinonemedia.ro 20 lei Viata secreta a apei: Apa cunoaste raspunsul (vol. 2)
libraria-noastra.ro 20 lei Viata secreta a apei: Apa cunoaste raspunsul (vol. 2)
www.pravaliacucarti.ro 20 lei Viata secreta a apei

Alte carti de care ati putea fi interesati

Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa
» autor Masaru Emoto | editura Adevar Divin | 2008 | 72 pagini
Dr. Masaru Emoto, autorul cartii best-seller Mesajele ascunse din apa, a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de gandurile, cuvintele si sentimentele noastre. Cand apa este inghetata, cristalele formate releva gandurile concentrate ce-au fost indreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apa contine 48 de fotografii exceptionale ale cristalelor de apa. Toate au menirea de a ne i...
pret de la 21.6 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Miracolul apei

Miracolul apei
» autor Masaru Emoto | editura Adevar Divin | 2008 | 144 pagini
Alegeti zilnic sa va traiti viata cu inima plina de iubire si recunostinta. Este imposibil sa iubiti pe altcineva, daca nu traiti mai intai iubirea de sine. Nu putem da cuiva ceva ce nu avem inca. Deci, pentru a avea iubire in propria viata, incepeti prin a cultiva respectul, pretuirea si grija de sine. in balanta vietii, unei parti de iubire ii corespund doua parti de recunostinta. Iubirea nei...
pret de la 17.1 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Mesaje Ascunse din Apa

Mesaje Ascunse din Apa
» autor Masaru Emoto | editura Editura Adevar Divin | 2006 | 192 pagini
Cartea aceasta are puterea de a va schimba radical viziunea asupra lumii. Folosind tehnici fotografice de mare viteza, profesorul Masaru Emoto a constatat ca cristalele ce se formeaza in apa inghetata se transforma atunci cand catre ele sunt indreptate ganduri specifice, concentrate. A descoperit ca apa din izvoarele limpezi si cea expusa cuvintelor de iubire prezinta modele de cristale st...
pret de la 18 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Forma Iubirii - Cine suntem,de unde venim si incotro ne indreptam?

Forma Iubirii - Cine suntem,de unde venim si incotro ne indreptam?
» autor Masaru Emoto | editura Adevar Divin | 2008 | 174 pagini
Dupa aparitia bestsellerului Mesajele ascunse din apa si a filmului What the Bleep Do We Know!?, fascinanta opera a savantului japonez Masaru Emoto a captivat imaginatia populara si a lansat o veritabila miscare la nivel mondial. Cu ajutorul fotografiei de mare viteza, dr. Emoto a descoperit ca apa inghetata formeaza cristale care sunt influentate de gandurile, cuvintele si emotiile noastre. Da...
pret de la 18 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Adevarata putere a apei: Sa ne vindecam si sa ne descoperim pe n

Adevarata putere a apei: Sa ne vindecam si sa ne descoperim pe n
» autor Masaru Emoto | editura Adevar Divin | 2008 | 188 pagini
Intr-o maniera splendida, cristalele de apa din aceasta carte va prezinta manifestarea naturii si viata insasi. Aceasta carte va ofera ocazia de a avea un gand pozitiv despre apa si totodata de a cugeta la ceea ce inseamna sa traiti sanatosi si fericiti. Cu cat stiti mai multe despre apa, cu atat mai clar va veti putea vedea pe dumneavoastra insiva. Pe masura ce va veti lamuri din ce in ce mai ...
pret de la 19.2 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro