Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea

Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea
autor Catrinel Popa, Ion Popa, Marinela Popa | editura NICULESCU | 2007 | 128 pagini | 978-973-748-260-
Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana - Catrinel Popa, Ion Popa, Marinela Popa.


Lucrarea colectivului de autori - Marinela Popa si Ion Popa au publicat impreuna peste 15 lucrari auxiliare, dedicate aprofundarii si sistematizarii studiului limbii si literaturii romane din ciclurile gimnazial si liceal, iar Catrinel Popa este preparator al Facultatii de Litere a Universitatii din Bucuresti - parcurge, teoretic si practic, toate prevederile actualei programe de limba si literatura romana (- fonetica - vocabular - morfosintaxa - ortografie si punctuatie - intelegerea unui text literar sau nonliterar - compunerea despre texte literare - compunerea reflexiva si imaginativa - textele functionale), corespunzatoare clasei a VIII-a si verificarii prin formula tezei unice.
Dupa o sectiune de substanta, dedicata sedimentarii reperelor teoretice, volumul propune elevilor un antrenament pe parcursul unui numar de 12 teste, cu o structura recurenta - in cadrul careia subiectul I acopera cerintele referitoare la notiunile de limba, structurate pe baza unui text la prima vedere, in timp ce subiectul II face trimitere la textele studiate la clasa, cuprinse in toate trei manualele alternative aflate in uz, sau la texte la prima vedere (de obicei, aceleasi din cadrul subiectului I) - si insotite de rezolvari (cu mentiunea ca solutia subiectului II reprezinta doar o varianta).
Utila si eficienta in sistematizarea si consolidarea de catre elevi a cunostintelor insusite si apoi in aplicarea acestora la rezolvarea testelor propuse, lucrarea poate fi angajata cu succes si in cadrul verificarilor curente sau in cele finale (sumative), in evaluarea procesului de predare-invatare si, fara doar si poate, in verificarea stadiului curent de pregatire atins de elevi.

CUPRINS
Notiuni de teorie literara - Scrierea despre textul literar - Scrierea reflexiva - Scrierea functionala - Elemente de constructie a comunicarii (notiuni de fonetica; notiuni de vocabular; analiza sintactico-morfologica/morfo-sintactica; notiuni de sintaxa a frazei) - Teste - Raspunsuri.
Generalitati   |   Culegeri   |   Carti pentru scoala   |   Teze cu subiect unic 2008   |   Manuale si culegeriPoti gasi cartea si pe siteurile:

pro-librarie.ro 9 lei Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea
librarultau.ro 10.36 lei Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea
lucman.ro 10.9 lei Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea
superlibrarie.ro 10.9 lei Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea
allinonemedia.ro 10.9 lei Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul al doilea

Alte carti de care ati putea fi interesati

Literatura romana. Manual preparator pe baza manualelor alternative de clasa a X-a

Literatura romana. Manual preparator pe baza manualelor alternative de clasa a X-a
» autor Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa | editura NICULESCU | 2007 | 352 pagini
Literatura romana. Manual preparator - Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa. Volumul, dedicat studiului literaturii romane de clasa a X-a respecta, in general, structura consacrata in lucrarile anterioare, numarul mare de texte in discutie, ca si intinderea unora dintre ele obligandu-i totusi pe autori sa procedeze la eliminarea planurile introductive la comentariile textelor sau caracteri...
pret de la 17.99 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Literatura romana. Manual preparator pe baza tuturor manualelor alternative ale ciclului gimnazial

Literatura romana. Manual preparator pe baza tuturor manualelor alternative ale ciclului gimnazial
» autor Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa | editura NICULESCU | 2005 | 352 pagini
Literatura romana. Manual preparator - Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa. In acord cu programa examenului de bacalaureat, acoperind toate speciile literare, toti scriitorii canonici, carora le este asociata cate o nota biobibliografica si analiza uneia sau a mai multor creatii (corelat cu varietatea de titluri cuprinse in manualele alternative), ideologiile si curentele literare, ca si,...
pret de la 15.3 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Teza cu subiect unic la clasa VII-a. Limba si literatura romana. Aspecte teoretice, teste, raspunsuri

Teza cu subiect unic la clasa VII-a. Limba si literatura romana. Aspecte teoretice, teste, raspunsuri
» autor Popa Ion, Popa Catrinel, Popa Marinela | editura Niculescu | 2007 | 168 pagini
Descriere - Teza cu subiect unic la clasa VII-a. Limba si literatura romana. Aspecte teoretice, teste, raspunsuri Abordare teoretica si practica a notiunilor prevazute de actualele programe de limba si literatura romana aprobate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru acest an de studiu (clasa a VII-a), in vederea sustinerii cu succes a tezei cu subiect unic, lucrarea echipei ...
pret de la 6.45 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul I

Teza cu subiect unic. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a, semestrul I
» autor Catrinel Popa, Ion Popa, Marinela Popa | editura Niculescu | 2008 | 128 pagini
Prezentare: Prezenta lucrare abordeaza teoretic, dar si practic, prin exercitii, notiunile continute In actuala programa de limba si literatura romana de la clasa a VIII-a. Testele propuse contin variante de subiecte pentru teza cu subiect unic, dar pot fi folosite si In evaluarea procesului de predare-Invatare.
pret de la 10.9 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Literatura romana. Manual preparator pe baza manualelor alternat

Literatura romana. Manual preparator pe baza manualelor alternat
» autor Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa | editura Niculescu | 352 pagini
In acord cu programa examenului de bacalaureat, acoperind toate speciile literare, toti scriitorii canonici, carora le este asociata cate o nota biobibliografica si analiza uneia sau a mai multor creatii (corelat cu varietatea de titluri cuprinse in manualele alternative), ideologiile si curentele literare, ca si, intr-un capitol introductiv, relatia dintre text si comunicare, intr-o abordare a...
pret de la 17.44 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro