Quinta sparta (Octogon 1)

Quinta sparta (Octogon 1)
autor Pavel Corut | editura CORUT PAVEL | 2005 | 208 pagini | 973-87465-0-7
Descriere:
Un excelent roman de spionaj, bazat pe situatia reala din preajma revolutiei/loviturii de stat/ interventiei externe din decembrie 1989.
"Armeanul paseste agale catre mine, chipurile pentru a ma trezi. Sau pentru a ma ajuta sa-mi car calabalacul, cine stie? Nimic din aparenta sa exterioara nu-i deconspira intentiile agresive, criminale. Tensiunea creste cu fiecare pas pe care il face catre mine. Alexander se incordeaza ca un arc, gata de salt. Pietro duce mana la buzunarul din spate; trebuie sa aiba acolo vre-o scula de ucis rapid si fara zgomot. Brusc, realizez faptul ca armeanul si-a inceput descantecul inca din momentul plecarii de langa usa. Nu vrea sa-mi dea nici o sansa de scapare, monstrul naibii! Nu ma asteptam sa inceapa inainte de a ajunge in fata mea. M-a prins pe nepregatite, m-a vaccinat deja...."
" Era timpul sa pornim. Cu o sacosa aproape goala in mana, cu diamantele si banii cusuti in captuseala hainei, cu acte de marinar in regula, ma simteam minunat si pe deplin increzator in destinul meu. Fie ca doream ori nu, intram in istoria serviciilor secrete de pe planeta drept omul care a "spart" secretele intalnirii de la Malta. Undeva, exista o istorie scrisa a tuturor spionilor din Lume si a faptelor acestora. Am trecut de politistii de la poarta dintre port si oras fara nici un fel de greutati. Destinul imi zambea..."
"Din usa pravaliei, imi dau seama ca aceasta cafenea nu e pentru marinari, nu tine la lgenda mea de acoperire. Ori legenda nu bate cu ea. Prea mica, prea curata, prea plina de burta verde. Pipite deloc. Daca as intarzia la o masa, fie si numai cateva minute, tot as bate la ochi. Ca un bosorog intr-un disco-bar. Trebuie sa actionez blitz, sa lamuresc situatia.
O vampa blonda, cu sanii dezgoliti, cu un capat de minijupa pe fundul cam bombat, serveste la bar. piratul meu nu se zareste nicaieri.
- I am looking for mister Alexander, o abordez eu....."
ROMANPoti gasi cartea si pe siteurile:

librariaatlas.ro 5.4 lei Quinta sparta
librarultau.ro 10 lei Quinta sparta (Octogon 1)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Quinta Sparta

Quinta Sparta
» autor Corut Pavel | editura Devadata
Descriere - Quinta Sparta Un excelent roman de spionaj, bazat pe situatia reala din preajma revolutiei / loviturii de stat / interventiei externe din decembrie 1989. "Armeanul paseste agale catre mine, chipurile pentru a ma trezi. Sau pentru a ma ajuta sa-mi car calabalacul, cine stie? Nimic din aparenta sa exterioara nu-i deconspira intentiile agresive, criminale. Tensiunea creste cu fiecare p...
pret de la 5.88 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Oamenii lui Zamolxe

Oamenii lui Zamolxe
» autor Pavel Corut | editura Pavel Corut | 2006 | 255 pagini
pret de la 10 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Extraterestrii coboara intre oameni. Octogon 66

Extraterestrii coboara intre oameni. Octogon 66
» autor Corut Pavel | editura Pavel Corut
Descriere - Extraterestrii coboara intre oameni. Octogon 66 Din cuprins: * Cata ospitalitate, amicii mei!, p. 3 * Stapanii viselor, p. 19 * Varain, ce-ar fi sa iesi din mijloc?, p. 36 * Zamolxe destrama confuzii fundamentale, p. 56 * O adunare de superspai, p. 77 * Cu Forta Vietii Omenesti!, p. 96 * Hoinari prin jungla zaireza, p. 113 * Raul incepe sa moara, p. 130 * S-a terminat involutia!, p....
pret de la 12 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Farmec feminin

Farmec feminin
» autor Pavel Corut | editura Pavel Corut
pret de la 6.61 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Conspiratia spaimei si urii. Octogon 78

Conspiratia spaimei si urii. Octogon 78
» autor Corut Pavel | editura Pavel Corut
Descriere - Conspiratia spaimei si urii. Octogon 78 Din cuprins: * Dati Vietii toate sansele!, p. 3 * Cine a turnat gaz pe foc?, p. 22 * Varain, sa nu uiti ca esti om!, p. 37 * Un bisnisman cu preocupari ciudate, p. 55 * Cat pe ce sa ratam, p. 73 * Il intepam pe Rasmussen, p. 92 * Preotul unui zeu infricosator, p. 110 * Un pizmas cu moaca blanda, p. 128 * Citadela din Drakensberg, p. 147 * Cons...
pret de la 9.8 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro