Matematica M2 - Manual pentru clasa a XI-a, ed.2 revizuita (cuprinde si CD cu rezolvarea detaliata a exercitiilor din manual)

Matematica M2 - Manual pentru clasa a XI-a, ed.2 revizuita (cuprinde si CD cu rezolvarea detaliata a exercitiilor din manual)
autor Marius Burtea, Georgeta Burtea | editura BOOKS UNLIMITED PUBLISHING | 2008
Matematica M2 - Manual pentru clasa a XI-a, ed.2 revizuita (cuprinde si CD cu rezolvarea detaliata a exercitiilor din manual).

Manualul de matematica M2 pentru clasa a XI-a, autori Marius Burtea si Georgeta Burtea se adreseaza elevilor de liceu din clasa a XI-a de la urmatoarele filiere si profiluri:

n filiera teoretica, profilul real, specializarea stiintele naturii (TC+CD);

n filiera tehnologica, toate calificarile profesionale (TC).Acesta este conceput pe baza noului curriculum scolar elaborat pentru clasa a XI-a vizand formarea de competente, valori si atitudini in actul invatarii, elemente care sa dea posibilitatea elevilor sa perceapa mai usor dimensiunile realitatii inconjuratoare si sa aplice metodele matematice in situatii cat mai diverse.Continut. Manualul se remarca prin faptul ca este foarte bine structurat, fiecare notiune teoretica noua fiind introdusa intuitiv, pe baza de exemple din realitate. Rigurozitatea, flexibilitatea si metoda pedagogica folosita sunt alte caracteristici care fac din aceasta lucrare una de exceptie.

Manualul este format in esenta din doua parti distincte. Partea I, intitulata Elemente de calcul matriceal si sisteme de ecuatii liniare cuprinde capitolele: Matrice, Determinanti si Sisteme de ecuatii liniare. Partea a II-a, intitulata Elemente de analiza matematica este formata din urmatoarele capitole: Limite de functii, Functii continue, Functii derivabile si Studiul functiilor cu ajutorul derivatelor.

Partea aplicativa este constituita din urmatoarele elemente:

n Exercitii si probleme rezolvate. Acestea sunt plasate in fiecare paragraf, dupa introducerea unei notiuni si a teoriei ce se dezvolta in jurul ei. Ele ofera modele de aplicare si folosire a elementelor teoretice in exercitii si probleme.

n Teste de evaluare. Ele apar dupa un grup de teme sau la sfarsitul capitolelor.

n Seturi de exercitii si probleme propuse structurate in doua categorii:

a) Exercitii si probleme pentru exersare, notate cu litera E. Parcurgerea acestora asigura insusirea si folosirea notiunilor de baza invatate intr-o lectie.

b) Exercitii si probleme de sinteza, notate cu litera S. Acestea au un grad de dificultate mai ridicat decat cele de la Exersare si asigura o sinteza a cunostintelor, conexiuni intre diferite notiuni din lectia curenta, capitolul curent si din capitolele anterioare.

n Teme care solicita demonstrarea unor rezultate sau rezolvarea unor cerinte pe baza unor modele care apar in continutul unei lectii.

n Seturi de probleme recapitulative care acopera intreaga tematica a manualului. Acestea se constituie intr-o rezerva de probleme pentru teme suplimentare, pentru lucrari de verificare semestriala sau verificare curenta.

Manualul se incheie cu un paragraf de "Raspunsuri si indicatii de rezolvare" pentru un numar semnificativ de exercitii si probleme. De asemenea, manualul este insotit de CD, care contine rezolvarea detaliata a tuturor exercitiilor din manual.
MatematicaPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarultau.ro 20 lei Matematica M2 - Manual pentru clasa a XI-a, ed.2 revizuita (cuprinde si CD cu rezolvarea detaliata a exercitiilor din manual)

Alte carti de care ati putea fi interesati

Matematica M1. Manual pentru clasa a XI-a

Matematica M1. Manual pentru clasa a XI-a
» autor Marius Burtea, Georgeta Burtea | editura Carminis | 336 pagini
pret de la 20 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a XI-a

Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a XI-a
» autor Marius Burtea/Georgeta Burtea | editura Carminis | 384 pagini
Descriere - Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a XI-a Matematica. Clasa a XI-a" este o culegere de exercitii si probleme elaborata pe baza noului curriculum scolar pentru clasa a XI-a, de tipul M1 si M2 si este in deplina concordanta cu manualul de matematica pentru clasa a XI-a, elaborat de aceiasi autori. Lucrarea este alcatuita din doua parti: I. Elemente de algebra liniara. II. Elemen...
pret de la 18 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Matematica trunchi comun + curriculum diferentiat. Manual pentru clasa a X-a

Matematica trunchi comun + curriculum diferentiat. Manual pentru clasa a X-a
» autor Marius Burtea, Georgeta Burtea | editura CARMINIS | 2007 | 320 pagini
Matematica trunchi comun + curriculum diferentiat. Manual pentru clasa a X-a - Marius Burtea, Georgeta Burtea. "Matematica. Manual pentru clasa a X-a. Trunchi comun + curriculum diferentiat" este conceput pe baza noului curriculum scolar. Este structurat in conformitate cu cerintele programei si dupa necesitati pedagogice. Capitolele sunt clar delimitate, dar totusi legate intre ele intr-o c...
pret de la 20 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Matematica. Manual pentru clasa a XI-a

Matematica. Manual pentru clasa a XI-a
» autor Marius Burtea, Georgeta Burtea | editura CARMINIS | 2007 | 336 pagini
Matematica. Manual pentru clasa a XI-a - Marius Burtea, Georgeta Burtea. Manualul se adreseaza elevilor clasei a XI-a de la urmatoarele filiere: * filiera teoretica, profilul real, specializarea matematica-informatica (trunchi comun si curriculum diferentiat) - 4 ore/saptamana; * filiera vocationala, profil militar MApN, specializarea matematica-informatica (curriculum diferentia...
pret de la 20 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Matematica. Culegere de probleme si subiecte pentru teza, clasa a VI-a, semestrul II

» autor Marius Burtea, Georgeta Burtea | editura Carminis | 2008 | 168 pagini
pret de la 8 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro