Franta - Ghid Turistic

Franta - Ghid Turistic
editura METEOR PRESS
Prezentare: Orice calatorie va scoate din rutina zilnica. Dispar preocuparile, alungate de ganduri mai presante - despre, sa spunem, minunatiile pe care le veti admira sau locul in care veti lua masa a doua zi. Aici intervine ghidul Fodor`s.

Uneori gasiti locuri turistice extraordinare, iar alteori ele va gasesc pe dvs. Insa de obicei pe umerii dvs. apasa povara selectarii combinatiei exacte de locuri. Aici intra in joc aprecierile noastre.

Ca turisti, noi toti am descoperit un loc atat de minunat, incat splendoarea lui este evidenta. Iar uneori locul acela transmite in plus o experienta pentru care pur si simplu nu exista superlative: pentru a intelege, trebuie sa fiti acolo.
Ghiduri turistice   |   Harti   |   Ghiduri Meteor PressPoti gasi cartea si pe siteurile:

librarultau.ro 45 lei Franta - Ghid Turistic
allinonemedia.ro 45 lei Franta - Ghid Turistic
librarie-online.com 49.05 lei Franta - Ghid Turistic

Alte carti de care ati putea fi interesati

Elvetia-Ghid turistic

Elvetia-Ghid turistic
» editura Meteor Press | 2005 | 503 pagini
Escaladati fiecare munte,explorati orase de basm,gasiti cazarea perfecta,savurati aromele,faceti cumparaturi ca un localnic.
pret de la 35 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Franta - Ghid Turistic Fodor

Franta - Ghid Turistic Fodor
» autor Ghidurile Fodor`s | editura Meteor Press | 2006 | 426 pagini
Orice calatorie va scoate din rutina zilnica. Dispar preocuparile, alungate de ganduri mai presante - despre, sa spunem, minunatiile pe care le veti admira sau locul in care veti lua masa a doua zi. Aici intervine ghidul Fodor`s.Uneori gasiti locuri turistice extraordinare, iar alteori ele va gasesc pe dvs. insa ...
pret de la 45 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Franta - Ghid Turistic Fodor's

Franta - Ghid Turistic Fodor's
» editura Meteor Press | 426 pagini
Orice calatorie va scoate din rutina zilnica. Dispar preocuparile, alungate de ganduri mai presante - despre, sa spunem, minunatiile pe care le veti admira sau locul in care veti lua masa a doua zi. Aici intervine ghidul Fodor`s. Uneori gasiti locuri turistice extraordinare, iar alteori ele va gasesc pe dvs. insa de obicei pe umerii dvs. apasa povara selectarii combinatiei exacte de locuri. Ai...
pret de la 45 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro