Cercetari Stiintifice - Scoala doctorala 2008

Cercetari Stiintifice - Scoala doctorala 2008
autor Toma Roman | editura EXCALIBUR | 2008
Cercetari Stiintifice - Scoala doctorala 2008. Editura EXCALUBUR.

CERCETARI STIINTIFICE PRIVIND NOILE TENDINTE DE DEZVOLTARE A SOCIETATII ROMANESTI

Scoala Doctorala 2008

Recenta si mult dorita aderare a Romaniei la Uniunea Europeana aduce in prim planul vietii sociale, economice si politice provocari, oportunitati si amenintari noi, iar de modul in care acestea vor fi abordate se va rasfrange direct asupra tuturor planurilor si proiectelor de dezvoltare durabila.
Lucrarea de fata, care a putut vedea lumina tiparului ca urmare a eforturilor conjugate ale autorilor, prezinta, intr-o viziune moderna, stiintifica, aceste teme de mare actualitate cu care societatea romaneasca se confrunta si la care trebuie sa gaseasca un raspuns.

Temele abordate au un puternic impact intrucat vizeaza si trateaza probleme actuale si deosebit de importante cum ar fi: fenomenul de concentrare a capitalului prin fuziuni si achizitii, formarea si perfectionarea resurselor umane, perfectionarea managementului riscului in cadrul organizatiilor bazate pe schimbare, rolul metodei VAR in managementul riscului bancar, efectele sociale si economice ale coruptiei in Romania contemporana, indicatori de performanta in sistemul asigurarilor sociale, planificarea manageriala, mixul de marketing in organizatiile religioase si managementul resurselor umane in domeniul MIRA.

Concluziile prezentate de catre autori sunt bazate atat pe experienta personala si activitatea profesionala a acestora precum si pe rezultatele cercetarilor desfasurate in ultimii 3 ani in cadrul Departamentului de pregatire doctorala al Academiei de Studii Economice.

Lucrarea de fata este cu atat mai valoroasa cu cat autorii, pe parcursul perioadei de cercetare desfasurata in cadrul Departamentului de pregatire doctorala, primind avizul favorabil al comitetelor stiintifice din cadrul mai multor universitati de renume din tara si strainatate si-au prezentat rezultatul cercetarilor individuale la conferinte si simpozioane interne si internationale. Astazi rezultatele acestor cercetari frecvent intalnite in multe dintre publicatiile stiintifice ale acestor universitati.

In dubla mea calitate de profesor universitar si de profesor coordonator in cadrul Departamentului de pregatire doctorala am sprijinit, sprijin si voi sprijini in permanenta aceste cercetari stiintifice avand convingerea ferma ca rezultatele si concluziile desprinse vor actiona ca o forta motrice pentru o dezvoltare durabila a Romaniei.
Medicina   |   Diverse

Cititori nostri au gasit cartea pe Elefant.ro: CLICK AICI

.Poti gasi cartea si pe siteurile:

librarultau.ro 25 lei Cercetari Stiintifice - Scoala doctorala 2008
pro-librarie.ro 25 lei Cercetari Stiintifice - Scoala doctorala 2008

Alte carti de care ati putea fi interesati

Razboiul de 30 de zile-Jurnal colectiv de campanie

Razboiul de 30 de zile-Jurnal colectiv de campanie
» autor Mihaes Mircea, Roman Toma | editura Curtea Veche | 2007 | 176 pagini
pret de la 22.8 lei   -   8 magazine   » Compara pretul »

Arcedava (versuri)

» autor Toma Roman | 1976
pret de la 1.88 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Ceausescu vazut de aproape

Ceausescu vazut de aproape
» autor Toma Roman jr. | editura Curtea Veche | 2008 | 128 pagini
Absolvent si doctor in istorie, Toma Roman jr. este ziarist specializat in investigarea aspectelor obscure, incarcate nu doar de sens politic, ci si de carne epica, ale perioadei comuniste. Fara parti-pris si fara excesiva implicare, - era copil la caderea regimului comunist -, el reconstituie din interviuri un portret al ultimului dictator comunist din Romania. Asadar, Ceausescu "vazut de apro...
pret de la 17.99 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Cercetari logice II. Cercetari asupra fenomenologiei si teoriei cunoasterii. Partea intai: Cercetarile 1 si 2

Cercetari logice II.  Cercetari asupra fenomenologiei si teoriei cunoasterii. Partea intai: Cercetarile 1 si 2
» autor Husserl, Edmund | editura Humanitas | 2009 | 344 pagini
a Cercetari logice, lucrarea care a pus bazele fenomenologiei, una dintre cele mai proeminente si mai fertile directii ale filozofiei contemporane, este publicata pentru prima data in limba romana, la mai bine de un secol de la more or less descriptionaparitia ei.Dupa primul volum propedeutic, intitulat Prolegomene la logica pura (Humanitas, 2007), apare acum prima parte din al doilea volum, c...
pret de la 39 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Dreptul comunitar si dreptul intern. Aspecte privind legislatia si practica judiciara. Comunicari prezentate la Sesiunea stiintifica a Institutului de cercetari juridice 17 aprilie 2008

» editura HAMANGIU | 2009
Dreptul comunitar si dreptul intern. Aspecte privind legislatia si practica judiciara. Comunicari prezentate la Sesiunea stiintifica a Institutului de cercetari juridice 17 aprilie 2008. Devenite deja o traditie in peisajul juridic romanesc, sesiunile de comunicari organizate sub egida Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane reunesc in fiecare an profesionisti din domeniu, i...
pret de la 39 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro