Timpul se intoarce

Timpul se intoarce
autor Alexandra Ripley | 1994 | 451 pagini
- Trebuie sa fim nebuni, spuse Lorenzo.
Ginevra rase.
- Arati putin bizar, spuse ea, dar magnific.
Ploaia ii scaldase trupul gol, atletic, lipin-
du-i parul pe capul frumos modelat. Pe pieptul larg i se raspandisera suvite din coroana de vita de vie care ii cazuse pe o spranceana.
- Esti ca o nimfa care a cazut in rau, zambi
Lorenzo, scuturandu-i o picatura de apa de pe
varful nasului.
Si ea era goala, cu o coroana de flori salbatice. Lorenzo le culesese si impletise coroana cu degetele lui lungi, suple, mai inainte de a incepe ploaia. Erau pe campul de la La Vacchia unde_ se iubisera pentru intaia oara acum trei ani. in fiecare an, de Ziua Lunii Mai, reveneau acolo sa recreeze bucuria descoperirii iubirii lor. Acum plouase pentru prima data.
Ginevra se intinse spre el si-i indrepta coroana. Mainile lui Lorenzo le atinsera pe ale ei, apoi alunecara de-a lungul bratelor ude, de-a lungul coapselor, tragand-o mai aproape de el. Ea ii inconjura gatul cu bratele, ochii li se intalnira, schimband fagaduieli fara cuvinte, si rasul inceta, in timp ce buzele li se intalnira, ploaia se opri tot asa de brusc cum incepuse, si o briza calda alunga fiorul de racoare de care erau patrunse trupurile lor ude.
Roman De AventuraPoti gasi cartea si pe siteurile:

lucman.ro 23.2 lei Timpul se intoarce

Alte carti de care ati putea fi interesati

TIMPUL TRAIRII TIMPUL MARTURISIRII

TIMPUL TRAIRII TIMPUL MARTURISIRII
» autor Eugen Simion | editura Corint | 2006 | 688 pagini
Autorul nu concepe jurnalul ca spatiu al confesiunilor violente, nu-si varsa aici otravurile, ca Sainte-Beuve altadata, incondeindu-si pentru eternitate contemporanii. In jurnal vede mai mult un exercitiu de viata, forma de manifestare a libertatii spiritului si opera a vointei noastre". Iar vointa nu se refera atat la regularitatea notatiilor (diaristul recunoaste adesea ca trec uneori luni in...
pret de la 45 lei   -   3 magazine   » Compara pretul »

Indianul se intoarce

Indianul se intoarce
» autor Lynne Reid Banks | editura RAO | 2001 | 184 pagini
Prezentare: Omri si prietenul sau Patrick ii readuc la viata pe Pui de Taur, seful indienilor irochezi, pe Stele Gemene si pe Boone, cow-boy-ul plingaret. Copiii calatoresc in timp, Omri ia parte la o batalie intre indieni si, intors acasa, pune pe fuga niste hoti adevarati, in fata carora isi vadeste istetimea si curajul.
pret de la 19.99 lei   -   2 magazine   » Compara pretul »

Mary Poppins se intoarce

Mary Poppins se intoarce
» autor Travers, P. L. | editura Rao Books | 2004 | 192 pagini
Prezentare: Volumul al doilea dintr-o serie de sase care povestesc intimplarile extraordinare prin care trec cei patru copii ai familiei Banks, din Aleea Ciresilor, din clipa in care in casa lor soseste o noua guvernanta - Mary Poppins. Relatate cu umor si cu o fantezie debordante, pataniile eroilor si ale "incredibilei" Mary Poppins intr-o lume in care orice este posibil vor deschide negresit ...
pret de la 11.9 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »

Citesc si scriu! Tehnica si materiale pt. initierea in citit si scris a copiilor de 3-8 ani

Citesc si scriu! Tehnica si materiale pt. initierea in citit si scris a copiilor de 3-8 ani
» autor Alexandra Mateias | editura Didactica si Pedagogica | 2002 | 400 pagini
2. Tehnica de initiere in citit si scris este un auxiliar didactic adecvat la specificul limbii romane si la psihologia varstelor mici. Permite invatarea individualizata in grup mic sau frontala.Raspunde exigentelor psiholingvisticii actuale de a face din citit si scris, cat mai repede si cat mai complet modalitatii de comunicare personala, in sens intereselor copiilor. Materialul grafic consta...
pret de la 5.5 lei   -   1 magazin   » Compara pretul »

Inimaginabil - Cine a supravietuit dezastrelor si de ce

Inimaginabil - Cine a supravietuit dezastrelor si de ce
» autor Amanda Ripley | editura House Of Guides | 2009 | 270 pagini
Inimaginabil descrie comportamentul uman in timpul catastrofelor si primele reactii pe care le au oamenii in situatii de criza. Autoarea le propune cititorilor sa-si antreneze mintile si sa se ajute reciproc pentru a face fata catastrofelor.
pret de la 59.5 lei   -   4 magazine   » Compara pretul »
» Edituri
» Contact


© piticipecreier.ro